A Z generáció miért ennyire elvetemült?
Tiktokon sok olyan posztot látok tinédzserek által akik 3-4 hónap edzés után felszednek 1kg izomtömeget, majd egyből a szteroidokhoz nyúlnak mert minél előbb úgy akarnak kinézni mint Zac Efron. És a többségük mind tinédzserek akiknek fogalmuk sincs hogy milyen károsodásokat fognak csinálni a szervezeteikkel ami 10-20 év múlva fognak majd előjönni.
Én 8 éve edzek megfelelő étrenddel és tavaly gondolkoztam hogy kipróbálok egy kis dózisú Anavar kúrát ami a leggyengébb szeroid, de végül elengedtem miután utána néztem hogy milyen káros hatásai vannak a szervezetnek még 1 kúrától is. És az a legviccesebb az egészben hogy egyes tinédzserek egyből a legütősebb szteroid koktélokat állítanak össze első kúrának mint pl. 6-800mg tesztoszterom + Trenbolone Acetate nagy dózisban és mellé még szednek más egyébb orális szeroidokat.
Egyszerűen mi járhat a fejükben ha én 28 évesen 8 évnyi naturális edzéssel még a leggyengébb szteroidtól is összeszarom magam a gondolattól…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!