Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem fejlődik a fenekem?...

Miért nem fejlődik a fenekem? Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Kb 6hónapja járok edzeni (4honapja edzek kifejezetten fenekre ) általában heti 2x fenékre. Szoktam feherjeport is inni de nem latom az eredmenyt. Ha a sulyokaz nezzuk akkor feljodtem, mert mar nehezebb sulyokat hasznalok de a mindennapi eletben nem igazan latszik a kulonseg. Ez ennyire lassu folyamat? Az a baj hogy nincs Tiktokon/instan azt latni hogy par kevesebb mint 4honap alatt is nagyobbat fejlodtek mint en. Van valami otletetek hogy mit kene mashogy csinalni?

nov. 10. 08:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy kalóriatöbbletben, akkor nem fogsz fejlődni, szóval számold a kaját, és ha kell vigyél be több kalóriát, és legyen meg a 2g/testsúly fehérje.
nov. 10. 12:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Megközelíted a bukást fenék edzéseknél? Ahogy már előttem írták, napi enyhe kcal többlet, és az elegendő fehérjebevitel megvannak?

Ezeket nagyon nem ártana tudni, mert ezek nélkül csak zavaros vízben halászunk.

Tiktok, insta, ilyeneket el kell felejteni, ott rengeteg a kamus! Meg rengeteg a koxos, akik naturálként promózzák magukat.

nov. 10. 13:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagy eséllyel az edzésed nem elég hatékony. Keress célzotf edzéstervet és azt csináld végig
nov. 10. 14:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Lábtolást vagy gugolást csinálj minél nagyobb súllyal, 4*8 ismétlés. Én konkrétan így minden héten tudom emelni a súlyt és lathatőóan fejlődök. Ja és kalóriatöbblet, egyél ami jól esik jóízűen meg persze azért sok fehérje legyen. Akkora segged lesz mint az állat
nov. 10. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!