Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak èn vagyok így ezzel vagy...

Gymmax kérdése:

Csak èn vagyok így ezzel vagy más is így gondolkodik aki tènyleg komolyan veszi,ès nagy cèljai vannak?

Figyelt kérdés
A legtöbb embernèl erősebb vagyok a teremben! De èn gyengènek èrzem magamat. Nagyon fel tudom magam idegesíteni ha nem tudom magamból kihozni a legtöbbet egy adott napon,vagy nem látom magamon a fejlődèst hètről hètre vagy hónapról hónapra mind erőnlètileg ès kinèzetileg.

nov. 1. 15:28
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
Hány éves vagy, hogy ekkora akaraterőd van?
nov. 1. 16:34
 2/7 A kérdező kommentje:
17
nov. 1. 16:51
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Addig örülj komám, míg ez a legnagyobb problémád!
nov. 1. 18:19
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

Hát haver,akkor megsúgok valamit:

Kezdj el Szedni az idegeskedésre tabit,mert sajnos az a helyzet,hogy egy idő után nem fogsz sem erősödni,sem izmosodni napról napra.Van egy másik lehetőség amit szedhetsz,az a "türelem" nevű gyógyszer

Ugyanis ez nem az a tevékenység amiben örökkön működni fognak a gyors változások,és állandó sikerélményeid lesznek!

nov. 2. 09:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Gyenge🧠
nov. 2. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"legtöbb embernèl erősebb vagyok a teremben"

Vagy egy leendő Mr. Olympia vagy, vagy egy brutálisan fogyatékos kondiba jársz, vagy keményen koxolsz, vagy túlzol kicsit, ha a terem legnagyobb százalékánél erősebb vagy 17 éves naturál hobbigyúrósként.

"gyengènek èrzem magamat"

A legtöbb haladónál megfigyelhető ez a pszichológiai jelenség, miszerint minél izmosabb és erősebb, annál inkább a gyengeségeit látja az előnyei helyett.

"fel tudom magam idegesíteni ha nem tudom magamból kihozni a legtöbbet"

Ebben a sportban hamar eljön a szint, amikor napokban gondolkozni már értelmezhetetlen, és hónapokban/években tudod csak mérni a fejlődést. Aki ezt nem realizálja, az lemorzsolódik. Arról nem is beszélve, hogy egy 17 éves középiskolás kamasz vagy. Majd jön az egyetem, vizsgák, szemináriumi dolgozatok, beadandók, gyakorlatok, később munkahely, feleség, gyerek, háztartás, ügyintézés, nem a szülők fognak eltartani (stb.), és a célkitűzések realitása mellett az időbeosztást és a költségvetést is eszerint kell majd menedzselned.

nov. 3. 12:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha te valami komplex istenadta tehetség vagy, aki ebből nemzetközi szinten is képes profitálni és hosszútávon megélni , akkor érdemes csinálni komoly szinten is. Különben nem.
nov. 6. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!