Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van, aki hasonlóban gondolkodik?

Van, aki hasonlóban gondolkodik?

Figyelt kérdés
Van esetleg, vagy volt olyan, aki a British SAS-be tervez, vagy tervezett csatlakozni itthonról?

2021. márc. 19. 18:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
:D
2021. márc. 19. 19:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerinted mennyi eséllyel kerülsz be a brit elitbe?
2021. márc. 19. 20:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy összetarthatnánk, és beszélhetnénk erről, mert van 1-2 információm a dologról.
2021. márc. 19. 23:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Szívesen elolvasom eme információkat, bár bevallom kétlem, hogy külföldről érkező személyeket tárt karokkal várnának. Náluk is van bőven "alapanyag". Ennek ellenére mégis kíváncsivá tettél.
2021. márc. 19. 23:31
 5/8 A kérdező kommentje:

#4!

Írtam privátban!

2021. márc. 19. 23:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne tartsd magadba oszd meg mindenkivel. Mindenkire rá fér egy kis nevetés.

Mellesleg ha nem vagy Britt állampolgár vagy a Brit nemzetközösség állampolgára esélytelen, hogy felvegyenek.

2021. márc. 20. 09:38
 7/8 A kérdező kommentje:

#6!

Tényleg Sherlock? :D Az állampolgárságot és egyéb papírokat leszámítva honnan tudod a negatív bunkó rosszindulatú fejeddel, hogy milyen fitness szinten vagyok, vagy hogy alkalmas vagyok-e? :D

2021. márc. 20. 13:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Teljesen lényegtelen milyen fitnesz szinten vagy. Ha odáig sem jutsz el.
2021. márc. 20. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!