Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan lehet kiszűrni a...

Hogyan lehet kiszűrni a kókler személyi edzőket?

Figyelt kérdés

40+ os csávóként 80kiló 180 cm vagyok, izmos lábak, de kis pocak van, és a további zsírlerakódást akarom megállítani.

Heti 4-5x i edzést tervezek gym en vagy street workoutként. A lényeg hogy a végső testalkatnak azt szeretném hogy a felsőtestem is szálkás legyen, tömeget nem akarok növelni csak a felsőtestet erősíteni és zsírt elégetni.

Hogy lehet kiszűrni a nem lelkiismeretes, kókler személyi edzőket, hiszen már boldog boldogtalan titulálhatja magát annak (ld Instán személyi edzőnek írt, de főtevékenység szerint Onlyfans)

Esetleg itt is olyat érdemes keresni aki holisztikusan gondolkodik és nem 1-2 éve csinálja?

köszi a tippeket

szept. 24. 17:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Annak idején engem az enyém kikérdezett mit akarok, mennyit mennék, milyen edzésmúltam van, iszok/dohányzom-e, stb. Utána végigmutogatott és vezényelt egy alapos bemelegítést. Felparancsolt a futószalagra sétálni negyed órára, hogy a pulzusom a teoretikus maximumon 65%a legyen. Addig összeállította a céljaimhoz szükséges gyakorlatokat. Futószalagról le, addig megbeszéltük milyen gyakorlatok, milyen felosztásban lesznek. Azután megmutatta mit hogyan kell, megcsináltatta, kiigazított amiben kellett, aztán megnéztük melyik gyakorlatban mi az egyismétléses maximumom, végigvettük az összes gyakorlatot. Ez volt az első "edzés", aztán volt lemozgatás. Utána azt mondta, jöjjek vissza, miután nincs izomlázam úgy, hogy legalább 1.5, de inkább 2 órája bennem van 3 tojás rántottányi és két normál szelet kenyérnyi kalória és hozzak vagy vegyek vizet kortyolgatni edzésre. 72 óra múlva mentem, aztán kezdtük a tényleges munkát a megbeszéltek szerint. Összesen 7 alkalmat vettem tőle, annyi idő alatt bejáratódtam a gyakorlatokban és nem volt rá szorosan szükségem. Utána már csak a progresszión módoaítgatott nekem ingyen.

Én azt mondom minden fillért megért, mert fél év alatt fejlődtem annyit az útmutatása alapján, mint amennyit előtte egy-másfél év alatt.

szept. 27. 10:45
 12/12 anonim ***** válasza:

"fél év alatt fejlődtem annyit az útmutatása alapján, mint amennyit előtte egy-másfél év alatt"

Egy jó edző tényleg megéri a pénzt. Valaki 5 év után is itt tart, mert magától nem képes tudást szerezni, edzőt meg nem bérel:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__128132..

És ez még nem is kirívó eset. Rengetegszer hallok 15-20 éve kondizó emberektől akkora ökörségeket, amik kezdő szinten is nevetségesek. Nem is néznek ki sehogy...

szept. 27. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!