Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kim geon-woo karakterének a...

Kim geon-woo karakterének a fizikuma hozható naturálon?

Figyelt kérdés

A bloodhounds című sorozatban egy boxoló, nincs nagy izomtömege de brutál szálkás és arányos. Milyen edzés kell egy ilyen fizikumhoz?

[link]

[link]

[link]

szept. 21. 23:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

7:

Ettől függetlenül a konditerembe járó emberek 80%-a azért szarabbul néz ki.

szept. 23. 15:56
 12/15 anonim ***** válasza:

Persze, szarabbul néz ki, de a konditerembe járók 80%-a nem is tesz bele semmit ebbe, vagy 10 év edzés után is kezdő szinten állnak.

Nem értem a lepontozást, ha szerintetek nem érhető el ez naturálba, akkor komoly bajok vannak..

szept. 23. 18:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Leírtuk, hogy valakinek elérhető naturálon ennél ezerszer jobb forma is, valakinek meg nem.
szept. 23. 18:35
 14/15 anonim ***** válasza:

SPOILER!

Nem. És ne a képek alapján nyilatkozzatok, én sem azt teszem, hanem a sorozat utolsó részeinek valamelyike alapján, mikor a garázsban és a kertben edzenek. Na ott vagy testdublőr volt, vagy komoly kémia.

Youtube: bloodhunds training

szept. 23. 22:15
 15/15 A kérdező kommentje:
14 es az altalad leirt jelenetet is linkeltem a kérdésben
szept. 24. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!