Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A sportórákban, okosórákban a...

A sportórákban, okosórákban a gym funkció használata közben miket mér az óra?

Figyelt kérdés

Próbáltam keresgélni a témában, de nem találtam semmit… Meg megnéztem egy rakat videót, de mindenhol csak a bicikli, a futás, séta, túra, meg ezekhez hasonló, leginkább kardio programokat tesztelik és a gym funkciót éppen hogy csak megemlítik.

Mit csinál másképpen ilyenkor az óra, hogy külön funkció van rá?

szept. 2. 15:12
 1/6 anonim ***** válasza:

A legtöbb okosóra ilyenkor csak pulzust mér meg időt, ez alapján meg a megadott fizikai adataid alapján (pulzuszónák, testtömeg, stb.) becsül terhelést, kalóriát, meg amiket még tud.

Lehetséges hogy vannak órák, amik bizonyos gym mozgások során tudnak még mást is, illetve van amelyik képes szenzor adatokat szerezni pl. egy futópadtól vagy szobabiciklitől.

szept. 2. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Garmin Instinc 2 Solar-t használok.

Mér pulzust, véroxigén szintet, pihenőidőt, sorozat időt, számolja az ismétlésszámot, sorozat számot és meg lehet neki adni sorozat végén a súlyt, illetve helyesbíteni az ismétlésszámot, ha elszámolta.

szept. 3. 09:02
 3/6 A kérdező kommentje:

#2.

És hány féle gyakorlat van benne? Vagy az izomcsoportot kell kiválasztani?

szept. 3. 09:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Még csak 4 napja használom, nem találtam olyat, hogy külön gyakorlatot meg lehetne neki adni.
szept. 3. 09:23
 5/6 anonim ***** válasza:

#2+4 vagyok

A Garmin Connect alkalmazásban lehet felépíteni az edzéseket.

szept. 3. 09:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Csináltam pár képet az appból:

[link]

szept. 3. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!