Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek is gáz a cash out...

Szerintetek is gáz a cash out funkció tippmixpro-n?

Figyelt kérdés
Undorító, a legtöbb alkalommal nem is elérhető maga a funkció főleg, ha jól áll az ember. Érdekes módon akkor nem érhető el, de ha nagyon sz*rul állsz, akkor fillérekért kiszállhatsz, olyankor mindig elérhető...

2023. dec. 3. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ez igy volt a Betnel is. Csak azon jatszottam par eve.
2023. dec. 3. 19:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
unibetnél is így van.én rá is irtam az ottani chaten valakire úgy felbasztam magam aztan a kis infos hölgy csak puffogott valamit
2023. dec. 3. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Én mindig is elleneztem ezt a baromságot, elveszi a sportfogadás lényegét és fölösleges dilemmákba tereli szegény fogadókat :)

Szóval felőlem meg is szüntethetnék teljesen ha amúgy is komolytalanul kezelik ezt az opciót.

2023. dec. 3. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

én a kötéstiltásokat se értem. például ha egy meccsre meg akarom rakni azt hogy gg + 2,5 over és egy gólszerző játékost is mellé, azt nem engedi, de sima 2,5 overrel meg elfogadja.

amire te célzol azt én is észrevettem, pl ha gg + 2,5 overt rakok, addig engem cash out-ot amíg csak az egyik csapat lőtt. ha a meccs 1-1 re áll onnantól le van tiltva a cash out. jártam már úgy hogy a 25. perc körül 1-1 lett, aztán maradt végig annyi, és buktam is mindent mert nem engedett kivenni.

2023. dec. 3. 20:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálam kikérem sokszor, de nem kéne nyertem volna többet. Utána jött a gól Psg tegnap, ha benthagyom biztos 1-1.

Néha hasznos.

2023. dec. 10. 08:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Tegnap én is kivettem 1500ből 103 ezret, az utolsó meccs a Psg Nantes gg volt, nem mertem kockáztatni...úgy jött volna 183 ezer, szóval jól járt a tippmixpro...
2023. dec. 10. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!