Szerintetek is gáz a cash out funkció tippmixpro-n?
Én mindig is elleneztem ezt a baromságot, elveszi a sportfogadás lényegét és fölösleges dilemmákba tereli szegény fogadókat :)
Szóval felőlem meg is szüntethetnék teljesen ha amúgy is komolytalanul kezelik ezt az opciót.
én a kötéstiltásokat se értem. például ha egy meccsre meg akarom rakni azt hogy gg + 2,5 over és egy gólszerző játékost is mellé, azt nem engedi, de sima 2,5 overrel meg elfogadja.
amire te célzol azt én is észrevettem, pl ha gg + 2,5 overt rakok, addig engem cash out-ot amíg csak az egyik csapat lőtt. ha a meccs 1-1 re áll onnantól le van tiltva a cash out. jártam már úgy hogy a 25. perc körül 1-1 lett, aztán maradt végig annyi, és buktam is mindent mert nem engedett kivenni.
Nálam kikérem sokszor, de nem kéne nyertem volna többet. Utána jött a gól Psg tegnap, ha benthagyom biztos 1-1.
Néha hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!