Ryan Reynolds amikor csúcsformában volt szerintetek naturál volt?
Figyelt kérdés
aug. 24. 17:23
2/9 anonim válasza:
Ha a Free Guy 2021-es filmjére gondolsz, ott nem az ő teste szerepelt a filmben, hanem a dublőréé, aki valóban nagyon izmos. Ryan Reynolds szerintem nem volt soha kimagaslóan izmos. Bár volt néha elég jó formában, de szerintem teljesen naturál volt mindig is.
4/9 anonim válasza:
Sosem volt natural.
Láttam róla egy éven belül készült fotókat, és olyan nagymérvű változásokon natural-os képtelen átmenni.
Egyébként is, az amcsiknál van a legkevesebb natural, ott a "kevés edzés sok koksz" a menő...😉
6/9 anonim válasza:
A hollywoodi sztároknál az a szokás, hogy forgatási időszakban tele vannak, forgatási időszakon kívül pedig üresek.
7/9 anonim válasza:
Ezalól csak kevesen kivételek, akik rendszeresen járnak gym-be, vagy esetleg a színészi pályájuk előtt sportolók voltak.
8/9 Zizizabalo válasza:
Ezek a hollywoodi sztárok nagy valószínűséggel nem az edzőteremben töltik az idejüket, inkább szürcsölgetnek valamit a yachtjaikon.
Koksz mellett el-elsportolgatnak, kicsit súlyzózgatnak mégis, és így hoznak össze valami fizikumot a filmekhez, amit még tovább tudnak módosítani effektekkel, stb.
9/9 anonim válasza:
Most meg már az AI révén lassan szükség sem lesz rájuk.
Ugyanazt a fiatalkori fizimiskájukat fogod látni 20-30 éven át, és majd a rendező fogja eldönteni, hogy fog kinézni a mozivásznon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!