Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az miért van edzés közben,...

Az miért van edzés közben, hogy sokkal kisebb a péniszem?

Figyelt kérdés

Bocsi a kategória miatt, nem tudtam hol kéne feltenni. Annak valaki tudja a tudományos hátterét, hogy miért zsugorodik össze edzés közben a péló? Sok vizet iszok edzés közben és ennek következtében 2-szer 3-szor is elmegyek 2 órás edzés alatt Wc-re. Azt a tapasztalatom, hogy ilyenkor az alap nyugalmi helyzetű méretem a felére csökken, komolyan, mintha újra 7 éves lennék :D Amikor hideg vízbe megy a férfi, nagyjából olyan jelenség lép fel, de itt ugye szó sincs hidegről, izzadsz mint a ló.

Más is tapasztalt ilyet vagy csak én vagyok ennyire ,,szerencsés"?

aug. 23. 11:19
 1/9 A kérdező kommentje:
Jaa meg annyi, hogy józan paraszti ésszel gondolkodva ennek semmi értelme. Hiszen edzés közben tesztoszteron szabadul fel, nem épp az ellenkezője kéne történjen?
aug. 23. 11:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Olyankor máshova kell a vér.
aug. 23. 12:01
 3/9 Justinianus ***** válasza:
25%
Ezért megy el az ember esze, ha meglát egy jó nőt. :)
aug. 23. 12:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, valami a vérrel lesz valószínű. Erre nem gondoltam, de hát ezért jó a gyakori, mert mások meg igen :)
aug. 23. 12:33
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

"Vérpucád" van.

A vérpuca ernyedt állapotban nem látványos, izgalom hatására viszont korábbi méretéhez képest jelentősen megnövekszik.

Ellentéte a "húspuca", ami alapból látványos, de izgalom hatására nem nő tovább akkora arányban, mint a vérpuca.

Edzés közben meg a vér máshol van, ennyi.

A menet közben emelkedő tesztónak rövid távon nincs ilyen hatása, ez serdülőkor elején kb. eldőlt.

aug. 23. 13:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Vérpénisz hidegen és edzés közben összemegy, a vér nem oda megy :D
aug. 23. 14:59
 7/9 anonim válasza:
50%

Az ok-okozat nem fordított?

:S

aug. 23. 15:37
 8/9 anonim válasza:
86%

Teljesen normális, amit tapasztalsz. Amikor edzel, a testednek szüksége van arra, hogy több vért juttasson az izmokhoz, hogy megfelelően tudj teljesíteni. Emiatt a vérkeringés kissé megváltozik, és kevesebb vér jut a péniszbe, amitől kisebbnek tűnhet. Olyasmi ez, mint amikor hidegben összehúzódik—egy természetes reakció a környezetedre.

Ne aggódj emiatt, másoknál is előfordul, és edzés után minden visszaáll a normál méretre. Ha bármi aggaszt, vagy ha más tüneteket is észlelsz, érdemes beszélni róla egy orvossal, de önmagában ez nem jelez problémát.

aug. 23. 16:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm minden válaszadónak, mindenkinek ment a zöld pipa ;)
aug. 23. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!