Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 44 es kar reális jövő tavaszig?

44 es kar reális jövő tavaszig?

Figyelt kérdés

3 hónapja kezdtem el újra edzeni.

Étrendem van. Fehérje kb 2g / tskg.

176cm vagyok. 77kg voltam, most 83 vagyok. Kb 20% a testzsírom, tehát nem vagyok (már) egy túl szálkás alkat. Tisztán étkezem, nem szeretnék több zsírt magamra.

37cm-es karom volt 3 hónapja, most 41cm. Régen volt már 39 környéke, így odáig az első hónapban sikerült eljutni, azóta kb havi 1cm jött. Tisztában vagyok vele, hogy ez lelassul hamarosan nagyon. A kérdésem, hogy tavaszig meg lehet-e 44-45cm? Laza őszi-téli tömegelést akarok csinálni. Havi 1kg-ot tervezek hízni, hogy ne legyen sok zsír abból, ami feljön. 90kg a cél. Teljesen naturálban. Eszemben sincs használni semmilyen szert fehérjén és creatine monohydrate-on kívül. Márciustól 8-10 hét diéta, és 6-8kg fogyás a cél.

Köszi a választ előre is.

aug. 16. 19:48
 1/2 anonim ***** válasza:
25%
Nem. Valószínű annak a 4 centinek is legalább a kétharmada zsír.
aug. 16. 19:52
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem sok zsír jött fel, inkább víz+ 1-2kg izom. Régebb voltam elég jó formában 15% alatti testzsírral kockahas stb. Karomon nagyon minimális zsír van. Hasamon, derekamon van inkább. És mellemen egy kicsi.

A lényeg, hogy 44-45 irreális? És ha igen, akkor miért?

aug. 16. 20:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!