Szerintetek egyedul is ki tudom pattintani magam?
Figyelt kérdés
Szerintetek kéne egy edzö, vagy ez csak felesleges pénzpazarlás, és egyedül is el tudom erni ugyanazt?
18/f
aug. 3. 06:44
1/5 anonim válasza:
Eredmény lesz csak szarrá fogsz sérülni 30 éves korodra. Rengeteg ember van a teremben aki autodidakta és iszonyat rosszul csinálja a a gyakorlatokat
2/5 anonim válasza:
Első pár alkalmat szerintem érdemes edzővel csinálni, amíg meg nem tanulod a gyakorlatok helyes kivitelezését.
4/5 A kérdező kommentje:
hat azert enyhen szoval se vagyok egy agysebész xd
Lehet akkor edzö kene, csak az meg kicsit draga
aug. 3. 15:21
5/5 anonim válasza:
A leírtak alapján van benned alázat, ez már jelzi, hogy nem ész nélkül állsz a dolgokhoz, és szerintem ez a lényeg. Szerintem kezdd el edző nélkül, de mindig a technikai végrehajtás legyen a fontosabb, és ne a súly.
Még lényeges, hogy ne hagyd abba az edzést az első nehézségnél (mert ez elég gyakori), valamint ne kokszolj (mondhatjuk, hogy ez is gyakori).
Így élvezheted az edzést egészen idős korodig, és erős, egészséges ember lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!