Hogy rendezzem le ezt a tagot a teremben?
A konditerembe ahova járok szintén jár egy idősebb, 50 körüli, kb 100kg körüli faszi, aki rendszeresen szidja és agresszívkodik a fiatalokkal, köztük velem is. Folyamatosan keménykedik minden fiatal sráccal, de csak velük, a nagydarab koxosakkal hercegnőként viselkedik.
A barátaim is sokszor kerültek vele összetűzésbe, és az egyiket ki is hívta a teremben ott helyben boxolni. Nagyon idegesítő az egész, és mivel ez egy kisebb város, ez az egyetlen normális terem.
De ez a tag semmiből sem ért, nem lehet vele beszélni, tiszta bolond.
Mit lehetne tenni vele? Megbeszéljek vele egy időpontot valahol, és játszam le vele, hogy hagyjon békén minkez? Van
küzdősport múltam, de így is kicsit neccesnek érzem, mert mivan ha kést ránt?
Belekeverdni felesleges verekedésbe, ami el is fajulhat teljesen felesleges. Semmit sem érnél el vele, még akkor sem, ha esetleg te jönnél ki belőle győztesen.
Ilyen esetben jelezni kell a személyzetnek és a terem tulajának. Amennyiben a tulaj nem szokott személyesen jelen lenni, akkor pedig írni kell neki.
Ha nem történik változás, a tulaj nem tesz semmit, akkor pedig minden helyen van az un. vásárlók könyve, abba is lehet írni, ahogy azt is írjatok bele, hogy már többen is jeleztétek a tulaj felé a problémát, de nem tett semmit.
Ezt a fogyasztóvédelem fogja utáni kivizsgálni.
Szerintem sem kellene azonnal az erőszakra erőszakkal válaszolni.
A mobilok mindig legyenek kéznél, és fel kell venni a nyilvánvaló fenyegetéseket, garázdaságot, zaklatásokat.
Minél több van ezekből minél több embernél, annál jobb.
Aztán a tulajdonoshoz kell menni első körben (azt is érdemes rögzíteni), ha pedig nem hajlandó érdemben intézkedni, közölni kell vele, hogy akkor legközelebb egy ilyen eset alkalmával valaki ki fogja hívni a Yardot, és ott a helyszínen fogja előadni mindenki, hogy mit művel a figura, és hogy a tulaj sem tett addig semmit külön kérésre sem, hogy felszámolja ezt a tarthatatlan állapotot.
Inkább ésszel kellene ezt csinálni, mint erővel.
Bár, ha én oda járnék gyúrni, ez a figura már be sem merné tenni a lábát oda, mert az első beszólása után kérdés nélkül összecsomagoltam volna, és én dobtam volna ki a tulaj helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!