Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Skinny fat alkatra mi a...

Skinny fat alkatra mi a megoldás ha nem akarok tovább fogyni?

Figyelt kérdés
Jelenleg 163 cm és 57 kg vagyok. 29 éves. Sosem voltam extrémen elhízott, kb 66 volt a max súlyom, de sajnos főleg hasra hízok és nagy a mellem. Januárban elkezdtem fogyókúrázni és kardiózni, kb 7-8 kilót fogytam azóta. A fenekem sokkal kisebb lett és a mellem is megereszkedett sajnos, de a hasamról a háj bár kisebb lett, nem tűnt el. Nem akarok tovább fogyni mert félek, hogy még jobban megereszkedik a mellem. Tudom, hogy nincs helyi zsírégetés, de a cél az lenne, hogy lemenjen a hasamról a zsír és ne veszítsek többet a mellemről és a fenekemről.s
júl. 30. 10:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A kardió miatt van. Lemegy a zsír de nem erősít, nem izmosít

Súlyzós edzés kell hogy feszesítsen

júl. 30. 11:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Ahogy az első írja, súlyzós edzés kell neked. Kardiót szerintem egyelőre minimalizáld.
júl. 31. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!