Mi kell ahhoz, hogy valakinek "sportszíve" legyen?
Figyelt kérdés
Apám szertornász volt. Most már idős ember, de még mindig 50 és 60 között van a pulzusa. Az enyém magasabb. Pedig én is sportoltam kamaszkoromban. Viszont most 30 fölött vagyok, egyetem óta nem sportolok, csak ülök, és most a legkisebb mozgásra is elkezd dobogni a szívem. Miért van az, hogy nekem nem úgy alakult, mint apámnak?júl. 30. 00:58
1/4 anonim válasza:
Apukád évekig intenzíven sportolt, te meg nem
2/4 anonim válasza:
Ugyanez van. Anyam kajakos volt, batyam snowboard Europa-bajnok, apam siugro. En meg 120kg vagyok, es 20 metert nem birok lefutni. Nekem nincs sportszivem......
40F incel
3/4 A kérdező kommentje:
Első: én is intenzíven sportoltam, egy nagyon is aerob mozgást végeztem. Heti 2x-3x.
júl. 30. 10:07
4/4 veszettkecske válasza:
Szerintem ehhez nem elég az aerob, kell a masszív progresszív túlterhelés is, és nem csak kamasz korban, hanem legalább 35 éves korig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!