Ha nem számít a kaja, a börtönben hogy tudnak izmosodni?
1. Az elégséges és optimális étrend elég távol áll egymástól, amivel lehet fejlődni.
2. A börtönben nem sokan szokták kipattintani magukat, ez egy tévhit.
A valóságban tényleg kevesen építenek a börtönben jó izomtömeget. Ha soványként/dagadként mész be, akkor relatív sok időd lesz ott felülésezni, fekvőtámaszozni, két széket összehúzva tolódzkodni, meg a többi börtönös okosság, így a kiindulási alaphoz képest látványos fejlődést lehet elérni az évek alatt, de kimagasló fizikumod nem lesz. Nyilván jobbak a lehetőségek, ha adott börtön rendelkezik konditeremmel.
A börtönkaja pedig sokszor mennyiségileg és minőségileg is jobb, mint amit a nyomorultak bekerülésük előtt ettek otthon. Egy büntetésvégrehajtási intézetnek be kell tartani az összes szigorú hatósági szabályt az étkeztetésre vonatkozóan, akárcsak egy közoktatási intézménynek. Be kell tartaniuk a napi kalóriaértéket, fehérjetartalmat, mikrotápanyag számot (stb.).
Amúgy egy kérdés: hallottad már azt a kifejezést, hogy "börtön kox" vagy "cigány kox"? A mai napig megvannak azok a szemes készítmények, amiket előszöretettel csempésznek be hozzátartozók az elítélteknek, hogy legyen mivel kiegészíteni a börtön kaját. Ha látsz egy ténylegesen kigyúrt rabot, az vagy nemrég került be, és még nem épült le, vagy becsempésznek neki anyagot.
deee számít a kaja a börtönbe meg elég jó kaját kapnak
meg soknak tényleg be viszik a cuccot
az meg eléggé genetika dolga h rosszul kajálva mennyire tudsz fejlödni
Számítani minden számít, de ami a legjobban számít az a genetika.
Én ismerek embert aki 5+ éve jár konditerembe, személyi edzővel, normális étrenddel, és nagyon maximum azt tudod rá mondani, hogy "elmegy", abszolút nincs ez a tipikus konditermes izomzata.
Meg például vagyok én, aki 3 hónapja edz, teljesen le.szarom a kaját, eszek amikor éhes vagyok és azt eszem amit megkívánok, és megkérdezik, hogy hány éve tolom, mert jól nézek ki...
De világ életemben vékony voltam, alacsony testzsírszázalékkal, viszont ebből a szempontból jó a genetikám.
Ha mondjuk megnézed Mike Tysont, mikor kijött a börtönből Peter McNeeley-vel volt az első meccse, irtózatosan jól nézett ki. Ő maga mondta, hogy mást se csinált csak edzett és én biztos vagyok benne hogy azt és annyit evett amennyit akart.
De ha az ég világon nem csinált volna semmit, akkor is Mike Tyson maradt volna, lehet fogyott volna 10 kilót, vagy éppen hízott volna 10 kilót, de maga a genetikája, az erős izomzata, hasizma, combja stb. ugyanúgy megmaradt volna neki.
Mindig a kiindulási alap a lényeg. A konditeremben látott emberek 90%-a jól néz ki, addig míg tolja a cuccot és konstans edz. Ők hívják hálátlan sportnak a kondatermezést, mert hogy 1 hetet kihagynak és úgy néznek ki mint akik fél éve nem voltak teremben, pedig nem hálátlan sport, csupán nem a te genetikádra szabták a konditermet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!