Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha nem számít a kaja, a...

Ha nem számít a kaja, a börtönben hogy tudnak izmosodni?

Figyelt kérdés
mindenhol azt nyomjàk, hogy normàlis kaja nélkül nem lehet fejlődni stb stb. drugs bunny szerint is minden szemétkaja ami nem csirke rizs meg marha. nem azt mondom hogy mr. olympia fizikumot hoznak össze a börtönben, de azért elég sokat tudnak fejlődni, ahhoz képest hogy nem csirke rizst kapnak. akkor még sem szemétkaja ami nem csirke rizs, vagy annyira még sem számít a kaja?
júl. 24. 08:01
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

1. Az elégséges és optimális étrend elég távol áll egymástól, amivel lehet fejlődni.

2. A börtönben nem sokan szokták kipattintani magukat, ez egy tévhit.

júl. 24. 09:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A valóságban tényleg kevesen építenek a börtönben jó izomtömeget. Ha soványként/dagadként mész be, akkor relatív sok időd lesz ott felülésezni, fekvőtámaszozni, két széket összehúzva tolódzkodni, meg a többi börtönös okosság, így a kiindulási alaphoz képest látványos fejlődést lehet elérni az évek alatt, de kimagasló fizikumod nem lesz. Nyilván jobbak a lehetőségek, ha adott börtön rendelkezik konditeremmel.

A börtönkaja pedig sokszor mennyiségileg és minőségileg is jobb, mint amit a nyomorultak bekerülésük előtt ettek otthon. Egy büntetésvégrehajtási intézetnek be kell tartani az összes szigorú hatósági szabályt az étkeztetésre vonatkozóan, akárcsak egy közoktatási intézménynek. Be kell tartaniuk a napi kalóriaértéket, fehérjetartalmat, mikrotápanyag számot (stb.).

Amúgy egy kérdés: hallottad már azt a kifejezést, hogy "börtön kox" vagy "cigány kox"? A mai napig megvannak azok a szemes készítmények, amiket előszöretettel csempésznek be hozzátartozók az elítélteknek, hogy legyen mivel kiegészíteni a börtön kaját. Ha látsz egy ténylegesen kigyúrt rabot, az vagy nemrég került be, és még nem épült le, vagy becsempésznek neki anyagot.

júl. 24. 11:10
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, ne nézz annyi amerikai nigga gengszteres börtönfilmet, és máris nem lesznek ilyen buta gondolataid!
júl. 24. 11:35
 4/8 A kérdező kommentje:
2-es, hallottam persze. de azt is ugyanúgy szokták mondani, hogy a koksz semmit nem ér kaja nélkül. akkor ha nem is ilyen drasztikus helyzetet nèzünk mint egy börtön, akkor “szemét” kajàval még is lehet feljődni? van egy haverom aki már nem nagyon edz, de pàr éve elég jól nézett ki. igaz hogy 17-8 éves volt mikor a legjobb fizikuma volt, és semmi extra étrendje nem volt. reggelire péksütemény általàban, vagy vett egy melegszendvicset az iskolabüfében, otthon meg a teljesen hétköznapi kaják. bár valószínű elèg jó genetikàja volt, mert 15 évesen kinyomott 150 kilót fekve, 120-al lazán szériàzott
júl. 24. 12:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó edzéssel valamennyire kompenzálni lehet a szar étrendet, ha pedig jó genetika és kox is társul hozzá, akkor pláne.
júl. 24. 12:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

deee számít a kaja a börtönbe meg elég jó kaját kapnak

meg soknak tényleg be viszik a cuccot

az meg eléggé genetika dolga h rosszul kajálva mennyire tudsz fejlödni

júl. 24. 13:50
 7/8 anonim ***** válasza:
#2 jól le írta. De még attól is függ ki a kapcsolat tartód : kaphatsz csomagot is meg lehet venni a benti boltban ha töltenek a kantin kártyádra pénzt. Ha gazdag vagy kint költenek rád bent is. Oxymetalon van és methandion többnyire. Egyiket sem ettem mivel csak optikai koksz. És szeretnék élni 60 évesen is.
júl. 25. 14:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Számítani minden számít, de ami a legjobban számít az a genetika.

Én ismerek embert aki 5+ éve jár konditerembe, személyi edzővel, normális étrenddel, és nagyon maximum azt tudod rá mondani, hogy "elmegy", abszolút nincs ez a tipikus konditermes izomzata.

Meg például vagyok én, aki 3 hónapja edz, teljesen le.szarom a kaját, eszek amikor éhes vagyok és azt eszem amit megkívánok, és megkérdezik, hogy hány éve tolom, mert jól nézek ki...

De világ életemben vékony voltam, alacsony testzsírszázalékkal, viszont ebből a szempontból jó a genetikám.

Ha mondjuk megnézed Mike Tysont, mikor kijött a börtönből Peter McNeeley-vel volt az első meccse, irtózatosan jól nézett ki. Ő maga mondta, hogy mást se csinált csak edzett és én biztos vagyok benne hogy azt és annyit evett amennyit akart.

De ha az ég világon nem csinált volna semmit, akkor is Mike Tyson maradt volna, lehet fogyott volna 10 kilót, vagy éppen hízott volna 10 kilót, de maga a genetikája, az erős izomzata, hasizma, combja stb. ugyanúgy megmaradt volna neki.

Mindig a kiindulási alap a lényeg. A konditeremben látott emberek 90%-a jól néz ki, addig míg tolja a cuccot és konstans edz. Ők hívják hálátlan sportnak a kondatermezést, mert hogy 1 hetet kihagynak és úgy néznek ki mint akik fél éve nem voltak teremben, pedig nem hálátlan sport, csupán nem a te genetikádra szabták a konditermet.

aug. 15. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!