Létezik olyan, hogy egy nőnek szinte semmi zsírt nem tud raktározni a teste?
Az hogy mit látsz hogy mit eszik a másik meg mi a valóság az azért sokszor különbözik egymástól.
Pl nővérem tipikus "salátaevő" mikor elmegyünk valahova, de panaszkodik hogy nem tud fogyni. De amúgy simán bevág egy tálca süteményt, vagy egy zacskó mogyorót ami önmagában egy napi energiafogyasztása.
Én pont az ellentettje vagyok ha eszek akkor nagyon nagy mennyiséget tudok egyszerre megenni. Viszont én naponta csak 2x eszek és elég sokat szoktam mozogni.
Mozgás és általános életmód is sokat számít amit kb észre sem veszel és 3-400 kcal ide vagy oda lesz az eredménye ami óriási.
Ennyi idősen én ezt tudtam teljesen sport nélkül is 😊
Most 38 vagyok egy közel 2 éves gyerekkel, terhesség alatt azért megjelent a narancsbőr meg egy kis túlsúly, szerencsére rendszeres futással még teljesen tűrhető a helyzet 🙂
(Amúgy terhesség előtt már komolyan elkezdtem aggódni, a 170 cm mellé 55 kg alá mentem, és nem értettem az okát... most jól érzem magam 60 kilósan.)
Szerintem is ez leginkább genetika, de bizonyos kor fölött azért sokszor változik ez.
#4 ja hát anorexiás nem vagyok, 20-as a BMI-m. Ahhoz nagyon véznának kell lenni, hogy elmaradjon a menstruáció meg ilyenek.
#5 hu igen, 170 centihez azért ideálisabb a 60, még azzal is vékonynak számítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!