187 centisen natúrba hány kilóra kell feltömegelni, hogy utána ha leszálkásítasz akkor ne nézz ki gizdának?
Figyelt kérdés
Felmentem 104 kilóra és visszaszálkásítottam 89 kilóra viszont jelenleg túl vékony vagyok szerintem a magasságomhoz viszonyítva.
Pedig azt a 104-et nem volt könnyű megütni…
máj. 29. 19:53
1/1 anonim válasza:
Normális testzsírszázalékkal, azaz viszonylag szárazon ehhez a magassággal ne számíts többre 90 + max 2-3 kilónál többre, mint naturál genetikai határ.
Másrészt fölösleges annyira behízni, mert csak magaddal baszol ki, hogy többet kell diétáznod. Kutatások bizonyították, hogy egy szinten tartó kalória felett eszel 200-300 kalóriával, annál ugyanannyi izom jön fel, mintha 500+ több kalóriát ennél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!