Húst vagy rizsat ki főzés után kell le mérni és úgy kell számolni a kalóriát vagy előtte?
sok idiot lepontozta az 1-est, de igaza van. mindent nyersen/szárazon mérj.
én nem tom mi folyik itt emberek fél éve egész korrekt válaszok voltak 80%-ban, most meg fordítva a válaszok 80%a baromság.
#3
Ide sokan hobbiból járnak lepontozni. Ez más kategóriákban is így van sajna.
azért mert nem tudod mindig másodpercre pontosan ugyanannyi ideig sütni
és elég ha fél-1percel tovább sütöd pl, már csalóka lesz mert több víz elpárolog belőle.
vagy pl ha nem simán csak megsütöd hanem mondjuk pörköltszerűen főzöd (nyilván minimális zsiradékkal) akkor honnan fogod tudni a tápértékét ha nem méred le nyersen?
honnan tudod pontosan mennyi víz párolgott el belőle?
szerintem olvasd el újra amit írtam és próbáld meg értelmezni is
de nekem tök mind1 hogy méred, csak mondom hogy nyersen kell :D
googleezz rá
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!