Szeretném gyári melósként elérni a naturál maximumomat. Ez lehetséges vagy elérhetetlen cél?
A naturál maximum mindig az aktuális életkörülményeid függvénye. Napi 8-9 óra közepesen nehéz fizikai munka mellett sosem lesznek olyan optimálisak az életkörülményeid, mint napi 8-9 óra szellemi munka mellett, de napi 8-9 óra szellemi munka mellett sem leszek soha olyan optimálisak az életkörülményeid, mint ha főállású sportoló lennél, és a munkád az edzés-diétázás lenne. Éppen ezért a naturál maximum valójában nem létezik, legalábbis egzakt módon nem.
Viszont a lényeg: gyári melósként is lehet rohadt jó naturál fizikumod. Rengetegen naturál testépítő ér el komoly versenyeredményeket fizikai meló mellett. Jól kell menedzselni az edzést, a táplálkozást és a regenerációt.
ez a natural max dolog egy mítosz
nincs ilyen
a natural max hajkurászása nélkül is lehet nagyon király formád
fizikai melcsi mellett nem a leg könnyebb de nagyon sok embernek sikerült már
Nagyon fontos, hogy milyen fizikai munkáról beszélünk. Dolgoztam anno kőművesként, ahol napi 11-12 órán keresztül rohadt kemény fizikai munkát kellett végezni nyáron a tűző napon, télen a mínuszokban, és sokszor egy korty vizet inni sem engedtek megállni, nemhogy pihenni vagy normálisan enni. Állandóan fájt valamelyik izületem vagy szalagom. A regenerációm amúgy is gatya volt, nemhogy mellette még progresszíven edzek. Viszont dolgoztam kertészként is, ahol napi 8-9 órában füvet nyírtam, metszettem, öntöztem (stb.). Emellett simán tudtam edzeni, nem fájt soha semmim, nem volt baj a regenerációval.
Kemény fizikai munka mellett is lehet elképesztő fizikumod naturálon, de mivel keményebb a munka, és minél szarabbak a munkakörülmények, annál nehezebb összehozni.
jaaa amúgy
az is lényeges h mennyire tudsz mellette rendesen kajálni
ha van rendes ebéd szünet vagy legalább sima szünet h tudj kajálni vagy van esetleg mikró is akkor királyság
ha nincs aztán vannak napok amikor nincs is lehetőség napközbe enni max egyszer egy falatot akkor szopni fogsz mert otthon este egy étkezéssel nem fogod tudni megenni a teljes kaloriádat meg fehérjédet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!