Üdv! A lealkudtunk.hu-n keresztül rendeltem egy 2 funkciós heggesztőgépet de 1 funkciósat kaptam. Az Enagsolarsro komáromi cég küldte.Nem lehet őket elérni semmien formában. Így vissza sem merem küldeni mert akkor se gép se pénz. Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
2024. febr. 15. 10:16
2/9 anonim válasza:
Törődj bele. Nyilván a dél szlovákiai magyar maffia kamucége, annak örülj, hogy valamit kaptál.
Ha miskolckörnyéki újmagyaroktól rendelted volna, akkor se csomag se pénz.
3/9 anonim válasza:
"heggesztőgépet" - hegesztőgép
"semmien" - semmilyen
4/9 anonim válasza:
Feljelentés, aztán vegyél egy normálisat, mert hosszú ideig nem fogod a pénzt viszontlátni.
5/9 anonim válasza:
Legyen ez tanulópénz, legközelebb megbízható helyről vásárolj.
6/9 anonim válasza:
Kerestem, de nem találtam
Mi a márkája és típusa a szóban forgó hegesztőnek?
7/9 anonim válasza:
Cégnév: EnagSolar s.r.o.. Székhely cím: 94501 Komárno, Damjanichova 3138. Telefonszám: +36209873845. E-mail: enagsolarsro@gmail.com. Adószám: 21204322-4-80
8/9 anonim válasza:
7 szerintem idáig mindeki eljut. A probléma ott kezdődik, hogy felveszik-e, és reagálnak-e az emailre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!