Ez naturál forma?
Egyik ismerősömről van szó, aki állítása szerint naturál.
Nos, ha valóban így van, akkor viccen kívül ez nemzetközi viszonylatban is nagyon jó lesz majd.
Kb. 4 éve jár edzeni.
Az erőszintje nagyon megugrott másfél év alatt. Másfél évvel ezelőtt 40kg-40kg kézisúlyzókkal nyomott fekve, most 140kg smith keretes nyomás 10 ismétlés.
Másfél évvel ezelőtt 140kg guggolás 8 ismétlés
Most 180kg smith keret 10 ismétlés
Mindig is versenyezni szeretett volna, és genetikát nézve kb. erre született, szóval, ha valakinek, akkor neki lenne értelme komolyabb szintre lépni.
A váll kerekségét nézve szerintem nem naturál, azonban én nem nagyon értek ehhez. Komolyan veszem a sportot, én is szeretnék majd versenyezni, de sosem értettem ahhoz, hogy megállapítsam ki naturál és ki nem. (Jó, nyilván egy profi testépítőről megtudom mondani.. :D)
Naturál versenyen csak naturál kategória, koxos versenyen pedig csak koxos kategória. Nincs olyan szövetség, ahol egyik kategória naturál, a másik kategória pedig koxos, hisz ne felejtsük, hogy a szteroidhasználat illegális, tehát ezt ilyen nyíltan nem lehetne csinálni. Ezért hívják őket "tesztelt" és "nem tesztelt" szövetségeknek.
Ha pedig egy nem tesztelt szövetségnél versenyzel, akkor rá egy hétre nem indulhatsz el naturál szövetségnél, mert el se fogadják a nevezésedet, ha pedig valahogy átcsúszol a rostán, és utólag derül ki, akkor nem csak a naturál szövetségek raknak tiltólistára, hanem ha nagyobb cirkusz lesz belőle, akkor te többet egyetlen európai/amerikai versenyen sem kvalifikálhatsz többet, se tesztelt szövetségnél, se nem tesztelt szövetségnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!