Ez naturál forma?
Egyik ismerősömről van szó, aki állítása szerint naturál.
Nos, ha valóban így van, akkor viccen kívül ez nemzetközi viszonylatban is nagyon jó lesz majd.
Kb. 4 éve jár edzeni.
Az erőszintje nagyon megugrott másfél év alatt. Másfél évvel ezelőtt 40kg-40kg kézisúlyzókkal nyomott fekve, most 140kg smith keretes nyomás 10 ismétlés.
Másfél évvel ezelőtt 140kg guggolás 8 ismétlés
Most 180kg smith keret 10 ismétlés
Mindig is versenyezni szeretett volna, és genetikát nézve kb. erre született, szóval, ha valakinek, akkor neki lenne értelme komolyabb szintre lépni.
A váll kerekségét nézve szerintem nem naturál, azonban én nem nagyon értek ehhez. Komolyan veszem a sportot, én is szeretnék majd versenyezni, de sosem értettem ahhoz, hogy megállapítsam ki naturál és ki nem. (Jó, nyilván egy profi testépítőről megtudom mondani.. :D)
1#
Ennyi erővel akkor a létező összes interneten talált kép illegális?
2#
Láttam már nagyon jó genetikájú naturál versenyzőket, de egyikőjüknek sem volt ilyen kerek a váll. Nyilván van esély rá, hogy naturál, de elnézve az erőszint ugrást és azt, hogy ezt 3-4 év alatt érte el, gyanús.
Nemrég tudtam meg én is.
Elvileg majd szeretne indulni egy kifejezetten naturál versenyen is rá 1 hétre. Na akkor fogok majd nevetni egy jót, ha valóban natural kategóriában indul. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!