Az nem optimális, ha rendszeresek az RPE10-es, bukás közeli sorozatok, illetve a súly rendszeresen rajtam is marad?
ha rajtad marad a súly, azt nevezik bukásnak
sokan azt hiszik h a rpe 10 a bukás, de nem, rpe10-nél 1-el bukás előtt megálltál.
és ja az nem túl optimális ha rendszeresen rajtad marad a súly :D mert majd mikor már 120-al nyomsz fekve, az nem lesz túl egészséges ha rajtad marad.
de amíg nem dolgozol akkora súlyal h összenyomjon, és tudsz regenerálódni a következő edzésre, addig nincs vele baj szerintem, max annyi lehet h kicsit egó romboló mikor rajtad marad a súly és nem tudod már kinyomni.
Ha 1-2 ismétlés benne marad mi történik? Hasonloan no az izom! Mennyi lehet a különbseg? Valszeg nemsok!
Akkor 8-9rpe picit tobb volumen? Nemrossz otlet melle lassab gyak vegzes kisebb suly 8-12ismetles.
Miert mindez miert ne bukasig miért ne sok volumen miert ne mindigcsak a nagy suly? Kiegsz hamar nem fogsz fejlodni regeneralodni faradg leszel mindennap es gyengebb is lehetsz. Sose felejtsd el profi testépítő amit ajánl sok pihenés es nem nehez munka mellett rengeteg kajaval csinalja meghat azaz elete.
En elso szettbrn szoktam elmenni rpe10ig vagy 9ig kovi szettbe visszabb veszek 2szett/gyakorlat 2-3gyakorlat/izom
Meg általában rotalom a gyakorlatokat es keresem a fatigue/stimulus megfelelő aranyat es ere jo gyakorlatokat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!