A konditermi edzésre rá lehet kattanni mint a drogra, van olyan akinek szenvedélye már évtizedek óta?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 7. 12:22
11/14 anonim válasza:
Munka elott/utan szoktam edzeni
12/14 anonim válasza:
Csomoan jarnak akar reggel 6kor.is hamarabb kell lefeküdni aztán kipihenten mehet az edzes
13/14 anonim válasza:
Én ezzel nem foglalkoztam hogy bekategorizáljam magam.Hogy rá vagyok e kattanva ,vagy nem.
Egyszerűen csinálom.Mint ahogy a fogmosást vagy bármi mást,amit rutinszerűen végzel.Mégsem állítható hogy rá vagy kattanva a fogmosásra.
Nem vagyok megszállott és nem ez jár a fejembe egész nap,és nem méregetem a bicepszeimet naponta 2 szer.Vagy pld nem költök 100 ezreket erre,nem fotózgatom magam ..stb.
Ha viszont kihagyom az edzést ,valamiféle lelkiismeretfurdalást érzek.Mint amikor van egy feladat,amit nem végzel el..vagy valami hasonló..
14/14 anonim válasza:
Sosem erzek lelki ismeret fordulast
Kihagyva edzes? +1nap regeneracio not bad some times its okay
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!