Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A konditermi edzésre rá lehet...

A konditermi edzésre rá lehet kattanni mint a drogra, van olyan akinek szenvedélye már évtizedek óta?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 7. 12:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Munka elott/utan szoktam edzeni
2024. ápr. 8. 19:52
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Csomoan jarnak akar reggel 6kor.is hamarabb kell lefeküdni aztán kipihenten mehet az edzes
2024. ápr. 8. 19:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Én ezzel nem foglalkoztam hogy bekategorizáljam magam.Hogy rá vagyok e kattanva ,vagy nem.

Egyszerűen csinálom.Mint ahogy a fogmosást vagy bármi mást,amit rutinszerűen végzel.Mégsem állítható hogy rá vagy kattanva a fogmosásra.

Nem vagyok megszállott és nem ez jár a fejembe egész nap,és nem méregetem a bicepszeimet naponta 2 szer.Vagy pld nem költök 100 ezreket erre,nem fotózgatom magam ..stb.

Ha viszont kihagyom az edzést ,valamiféle lelkiismeretfurdalást érzek.Mint amikor van egy feladat,amit nem végzel el..vagy valami hasonló..

2024. ápr. 10. 13:35
 14/14 anonim ***** válasza:
51%

Sosem erzek lelki ismeret fordulast

Kihagyva edzes? +1nap regeneracio not bad some times its okay

2024. ápr. 11. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!