Zyzz vélemények?
Győzike is az
Te dolgod mit gondolsz
Én akkor kezdtem el lejárni, amikor ez a Zyzz őrület elkezdődött külföldön. Nem a pumped gabo-s magyarországi korszakból.
Akkori, befolyásolható 18-19 éves fiatalként én is azt mondtam, hogy hú, ez a fasza gyerek, jól néz ki, így jönnek majd sorban a nők stb stb. Akkor is tudtam már, hogy koxolni kell ahhoz a szinthez, főleg egy olyan kákabelű embernek, mint amilyen ő volt kox előtt.
Őszintén, motiváló lehet, de veszélyes is oly tekintetben, hogy ha nem jön a kívánt eredmény egyhamar, márpedig nem fog, akkor koxhoz nyúl az átlag befolyásolható fiatal. Na meg a party drogok és társaik.
Ki a búbánat az a Zyzz??😅
Én konkrétan azt se tudom kiről beszélsz, na ennyire kezdtem el miatta edzeni...🤣🤣
"És feláldozta a hosszú életet a rövid tartalmasért."
Nem tudom, mitől volt tartalmas az élete, a folyamatos bulizástól? Nem mondom, kell az is fiatalon, de azért sok mindenből kimaradt a korai halála miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!