Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Natúrba lehet adni az utolsó...

Natúrba lehet adni az utolsó zsírréteget alhasról, derékről?

Figyelt kérdés

Amolyan magas vékony alkat vagyok és ez az úszógumi rendkívül nevetségesen néz ki rajtam.

Heti 4-szer edzem súlyzós edzést

Heti 3-szor fél óra kardió emellett

Napi kalória bevitel 2000-2000 kalória között.

Testmagasság: 187 cm

Jelenlegi testsúly reggel: 93 kg

2024. márc. 5. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem?

Ha férfi vagy, ez a kalória iszonyat kevés ilyen sport mellett, fogyáshoz is. Kb 3100 kalóriát égetsz. Az egészseges fogyás 2600 korul van

Ha nő akkor kb 2800at égetsz és 2300 a fogyás. Mindenkélp keveset eszel ami belassitja az anyagcseret, csikkenti a bmr-t. Szoval kéne egy csalonap es utana folytatni a kaloriadeficitet de mindenkepp emelten

2024. márc. 5. 14:06
 2/6 A kérdező kommentje:

1

A bibi csak ott van, hogy mivel üllőmunkát végzek nincs ekkora kalória igényem és ezt követve nem is fogytam hasról. Ezért kellett 2500-ről lemennem 2000-re.

Meg ugye ahogy fogysz úgy fokozatosan a kalória bevitelt is csökkenteni kell, hogy továbbra is fogyni tudj.

2024. márc. 5. 14:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Javaslom használni bármelyik BMR számológépet. Írd be az adataidat. Az alattt sosem szabad enni. Az még csak kb hogy verjen a szíved meg működjön a tüdőd.

Ha azt szorzod 1.2vel akkor van meg az ulomunka igeny. Te meg sportolsz is.

Tudom mirol beszelek 35 kilot adtam le. Es jelenleg vagy ehezel vagy valamit elszamolsz

2024. márc. 5. 16:30
 4/6 A kérdező kommentje:

3

Mennyi a BMR-em?

2024. márc. 5. 16:56
 5/6 A kérdező kommentje:

4

Megnéztem és 1929 kalória tehát afelett vagyok jelenleg hiszen megvan a 2,000.

2024. márc. 5. 17:19
 6/6 A kérdező kommentje:

“ Javaslom használni bármelyik BMR számológépet. Írd be az adataidat. Az alattt sosem szabad enni. ”

De ha van még zsír bőven a testeden nem tudja azt hasznosítani az élettani funkciókhoz?

2024. márc. 5. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!