Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Normális akár profi súlyzókész...

Normális akár profi súlyzókészletet honnan lehet ilyesmivel foglalkozó üzlettől vásárolni?

Figyelt kérdés

Szeretnék vásárolni súlyzó készletet, csakhogy szembesültem azzal, hogy ahogy nézem az árakat/választékokat a neten, hogy fillérekért is lehet venni komolynak tűnő készletet, amiből azt sejtem hogy ebből vannak tömegével gagyi semmit sem érő cuccok is. Tehát a fenti kérdés arra irányul, hogy ha tudnátok olyan üzletet ajánlani, ahol nem foglalkoznak gagyi kínai szarokkal, hanem csak minőségi profi súlyzó készletek vannak, akkor azt nagyon megköszönném! :)

A célom az, hogy évekig tudjam használni.

febr. 22. 20:04
1 2
 11/15 MGéza ***** válasza:

#9: Ez néhány vélemény, konkrétan 2-3 a többség elégedett. Ha te otthon mérlegre teszed a tárcsákat és nem azokat a súlyokat méred amit ígértek, akkor nyugodtan visszaküldheted mint hibás terméket, annyira nem eget verő probléma ez.

Amúgy a "profi" készlet az pont nem ez az árkategória, a jelenlegi gazdasági helyzetben. Ez egy kommersz készlet, otthoni használatra: Jól néz ki, krómos, fényes, komoly hatást kelt, de ha az aliexpressről rendelsz ilyesmit, képen az is profinak hat...

márc. 13. 08:45
 12/15 A kérdező kommentje:
10:624 000-ért?? Az pont jó lesz. Főleg ha nem az egykezes súlyzó szett kategória, amit fentebb írtam :D
márc. 13. 21:03
 13/15 A kérdező kommentje:

11: Értem és, igazad van, csak ne legyen az, hogy 30 kilos szettnek van feltüntetve, miközben a 15- sem éri el...

Másrészt meg kinek van itthon olyan mérlegje, ami nem konyhai, vagyis mér 20-30-50 kilót is???? A srác is csak azért irta be, mert történetesen akadt a keze ügyébe egy nagyobb mérleg, ami max. a munka helyén lehetett.

Arra is gondoltam, hogy olyan kézi súlyzószettet veszek, amire lehet a későbbiekben vásárolni pluszba kézi szettre való tárcsákat.

Itt meg arra gondoltam, hátha van itt olyan akinek van is, és biztosan tudja hogy annyi a súlyzóinak a súllya, mint ami rajtuk fel van tüntetve... :(

márc. 13. 21:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Nálunk a teremben is van egy fanatikus fekvenyomó gyerek, lemérette a tárcsákat és kiderült, hogy a 20-as tárcsa is csak 19,6kg. Rá is írta filccel.
márc. 13. 22:04
 15/15 MGéza ***** válasza:
#13: Ennyire azért nem volt durva a helyzet, a tárcsákat meg egyesével felteheted egy kisebb teherbírású mérlegre is akár, ebben a szettben példának okáért a legnagyobb is csak 2,5kg. De például egy akasztós mérleg 1-2 ezresbe kerül és 25-50kg-t is lemér.
márc. 13. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!