Aki keményen edz és jól kajál és emellett jó a genetikája azt testépítőnek nevezik, aki ugyanolyan keményen edz és jól eszik ám nincs genetikája, azt nem?
2#
A focis példa elég rossz ide. Egy védőnek nem feltétlen kell gólt rugnia.
Egy 65kgos srác is nevezheti magát testépítőnek. Attól még nem lesz az. :D Nálam a testépítő szint egy kokszos versenyforma, vagy egy naturál, aki úgy néz ki, mintha kokszolna. (Ilyet pedig ritkán látni)
Keményen edzek, jól kajálok, a genetikámról még nem tudok nyilatkozni, mert nem edzek elég régóta ahhoz, hogy eltudjam mondani, hogy milyen a genetikám.. Komolyan veszem a sportot, mégsem nevezem magam testépítőnek. Egy testépítő mindent ennek áldoz fel, én pedig bármennyire is imádom ezt a sportot, azért vannak határok.
Szimpla hobbista vagyok, aki szeret edzeni. Ennyi.
Ez pedig igaz minden olyan emberre, aki nem jár versenyezni.
sztem aki nem versenyzik de brutal jó formája van nagy izom tömeggel az is testépitő
nem egységes ez a fogalom
6
Tehát akinek monstrum genetikája van az a testépítő?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!