2,5-3 ch-val el lehet kezdeni tömegelni? 75-->82 a cél. Sajnos több nem nagyon csúszik le.
Fehérje 1,5-2g
Zsír 1g
Esetleg minek van még magasabb ch tartalma?
Ugyan ebben a cipőben jártam, mint te kérdező, nem tudtam már több CH-t enni.
Persze azóta találtam megoldást. Ha már nem tudsz többet enni akkor: Happy Rice rízsital. 10,3 g Ch és 52 kcal van 100 ml-ben. Szinte zsírmentes. 405 ft 1 liter a Teszkóban.
Vagy igyál rostos gyümölcsleveket, csak azok ár-érték arányban nem valami jók, mert drágák.
Ugyan kaja, de viszonylag könnyen lecsúszik: Aszalt gyümölcsök, natúr joghurt + zabpehely (vagy bármilyen más zsírszegény gabonapehely, vagy gabonakeverék).
Irigyellek titeket.. 6-7, akár 8g ch gond nélkül lemegy 2g fehérje és 0.5g zsír mellett.. A probléma az, hogy hízékony vagyok.. :D
Egyébként pedig azon fog múlni, hogy kalóriatöbbletben legyél. Ha ezzel a 2,5-3g chval többletben vagy, akkor jó vagy. Ennyi.
"6-7, akár 8g ch gond nélkül lemegy 2g fehérje és 0.5g zsír mellett.. A probléma az, hogy hízékony vagyok"
Akkor nem hízékony vagy, hanem zabálsz.
5#
Nem, nem zabálok. Gond nélkül tudok enni ennyit. Azt nem írtam, hogy huzamosabb ideig ennyit is eszek. Huzamosabb ideig is tudnék ennyit enni, csak nem fogok, mert voltam már elhízva és nem szeretnék újra ott lenni. 2000-2200 kalóriát eszem jelenleg, amivel súlyt tartok most, férfiként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!