Tapasztalatok? (Személyi edző, első edzés edzőteremben)
Régóta tervben van, hogy elszeretnék menni edzeni egy edzőrerembe, de mindig is féltem a változástól, új emberekkel való megismerkedéstől, kissé szorongó típus vagyok.
Most viszont már teljesen gyűlölöm azt a testet, ami vissza néz a tükörben rám. Úgy érzem, eljött az idő, hogy tegyek valamit ez ellen.
De mégis bennem ban a félelem. Szerintem kéne egy személyi edző, aki az elején segíti a gyakorlatok helyes kivitelezését.
De hogy működik ez a dolog? Írnom kell neki, majd mond egy szimpatikus időpontot és a teremben találkozunk? Nektek mik a tapasztalataitok? Mit kéne vinnem először törölközőn és váltócipőn kívül?
Mennyiért dolgozhat egy személyi edző egy kisvárosban?

Nekem sokat segített az edző az elején. Nemcsak azzal, hogy sok mindent megtanított, hanem úgymond "be is vezetett" az ottani közösségbe, megismertem a többi edzőt, recepciósokat, törzsvendégeket stb.
Szóval nekem minden tekintetben megérte.
Én úgy csináltam, hogy kinéztem a termet, írtam a címükre, és kértem, hogy ajánljanak egy edzőt.
Utána, mikor máshova költöztem és már terembe mentem, akkor bementem futógépezni először, néztem a többieket, akik edzővel edzettek, meg pár csoportos órára, és utána az egyik szimpatikus edzőt leszólítottam.
Mind a két módszer jó eredményt hozott! Ha mégsem tetszik, vagy egy idő után nem tetszik az edző, folytathatod egyedül, vagy átmehetsz egy másikhoz.
Az ár: szerintem nem mindegy, hogy a kisváros, az mondjuk Telki, vagy Jánoshalma... de szerintem 4-5 ezer alatt nem nagyon fogsz találni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!