Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tapasztalatok? (Személyi...

Tapasztalatok? (Személyi edző, első edzés edzőteremben)

Figyelt kérdés

Régóta tervben van, hogy elszeretnék menni edzeni egy edzőrerembe, de mindig is féltem a változástól, új emberekkel való megismerkedéstől, kissé szorongó típus vagyok.

Most viszont már teljesen gyűlölöm azt a testet, ami vissza néz a tükörben rám. Úgy érzem, eljött az idő, hogy tegyek valamit ez ellen.

De mégis bennem ban a félelem. Szerintem kéne egy személyi edző, aki az elején segíti a gyakorlatok helyes kivitelezését.

De hogy működik ez a dolog? Írnom kell neki, majd mond egy szimpatikus időpontot és a teremben találkozunk? Nektek mik a tapasztalataitok? Mit kéne vinnem először törölközőn és váltócipőn kívül?

Mennyiért dolgozhat egy személyi edző egy kisvárosban?

ma 09:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem sokat segített az edző az elején. Nemcsak azzal, hogy sok mindent megtanított, hanem úgymond "be is vezetett" az ottani közösségbe, megismertem a többi edzőt, recepciósokat, törzsvendégeket stb.

Szóval nekem minden tekintetben megérte.

Én úgy csináltam, hogy kinéztem a termet, írtam a címükre, és kértem, hogy ajánljanak egy edzőt.

Utána, mikor máshova költöztem és már terembe mentem, akkor bementem futógépezni először, néztem a többieket, akik edzővel edzettek, meg pár csoportos órára, és utána az egyik szimpatikus edzőt leszólítottam.

Mind a két módszer jó eredményt hozott! Ha mégsem tetszik, vagy egy idő után nem tetszik az edző, folytathatod egyedül, vagy átmehetsz egy másikhoz.

Az ár: szerintem nem mindegy, hogy a kisváros, az mondjuk Telki, vagy Jánoshalma... de szerintem 4-5 ezer alatt nem nagyon fogsz találni.

ma 10:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!