Melyik a kedvenc gyakorlatotok izom csoport szerint ?
Sziasztok kíváncsi vagyok mi a kedvenc gyakorlatotok
Bicepszre
Mellre
Hátra
stbstb
scottpados karhajlítás
fekvenyomás
evezés padon fekve
mellről nyomás ülve
letolás
guggolás
román felhúzás
- Bicepsz - A létező legunalmasabb izomcsoport számomra, nincs egy olyan gyakorlat, amit szeretek, de talán a kábeles bicepsz áll hozzám a legközelebb.
- Tricepsz - JM press (hasonló a szűk nyomáshoz, csak egy kicsit másabb)
- Mell - Bármilyen 30 fokban döntött nyomás.
- Hát - Kézisúlyzós döntött pados evezés, bár ezt el kellett hagynom, mert a legnagyobb kézisúlyzó a teremben 35kg és már kinőttem
- Váll - Oldalemelés (bárhogyan)
- Combfeszítő - Sérülés miatt sok lehetőségem nincs, de bármilyen guggoló mozdulat, régebben kifejezetten szerettem magam kínozni a smith keretes bolgár guggolással.
- Combhajlító - RDL
- Vádli - Bármilyen vádli, de ha választani kellene, akkor álló vádli.
+1 - Mostanában a combközelítő gyakorlatot is nagyon élvezem.
Bicepsz-unalmas,kinbol csinalok ra heti par sorozat karhajlitast.
Mell-negatív pados fekvenyomás egykezesekkel
Hát-húzódzkodás egymással szembe néző tenyérrel,vállszéles fogassal
Combfeszítő-mély guggolás,alján megállítva
Combhajlito-felhuzas,de inkabb merevlabas,mint a hagyomanyos,aljan megállitva
Tricepsz-nem igazan szeretem ezt se,kap eleget a nyomasoknal,de par sorozatot erre is vegre.
Váll-fejfole nyomás.
Nem a legtestepitosebb gyakorlatol,mint látjátok,de igazabol,nem is celom csak az izmoddagot hajszolni,valódi teljesitmeny nelkul,az eletben,meg ha fel kell emelni valamit,leserulok,vagy nem megy,mert,csak hipertrogiat hajszolo,ne adj isten,kizarolag gépes edzeseket vegzek. Ezeket az emberek azok,akik,ha belekeverednek pl az utcan egy verekedesbe,az elso mozdulatnal megserulnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!