Melyik vegán fehérje port javasoljátok?
Szeretnék elkezdeni edzeni, de nem tudom melyik fehérje por lenne jó vegán változatban…persze ami ízre is jó, akár vízzel vagy növényi tejjel. Tudtok nekem tapasztalatokat irni? Ki miért azt javasolja amit?
Köszönöm szépen! 27/L
Biotech barmelyik feherjeje amiben csoki vagy csoki plusz valami az iz - na azokat ne! Pocsek lisztes gyogyszer izuk van
Nekem most nutriversum sos karamellas van. Nem innam minden nap de egesz jo.
Nagyon ízlés kérdése, azt ajánlanám, hogy rendelj minden márkából, ízből ami szimpatikus egy-egy adagos tasakot.
Nekem szermély szerint a Biotech Vaníliás süteménye jött be a legjobban, vízzel szoktam keverni, növényi tejjel még nem próbáltam.
Myproteint nem próbáltam, de jókat hallottam róla.
Ui.: a csokisok szerintem sem jók.
Body select ízesítetlen barnarizsfehérje, ezt szoktam rizstejjel keverni.
Enyhén édeskés, rizs íze van.
5-ös, gyanítom vegán így a hús kizárt :D
Persze vegán életmóddal is belehet vinni a szükséges fehérjét csak sokkal nehezebben (próbáltam), így jó megoldás lehet kiegészítésnek a fehérje por, amit ha az ember nem visz túlzásba, semmi negatív hatása nincsen.
Hatos, szerintem te ezt vagy nem nekem szántad, vagy nem tudsz olvasni. Bár igaz, hogy a második mondatban a táplálkozz szót az autocorrect átjavította találkozzra, de szerintem ígyis érthető volt amit írtam. De inkább ezt a részt leírom újra, lehet nehéz lesz megtalálnia a második mondatot a funkcionális analfabétáknak.
"Táplálkozz normálisan, minden nap legyen meg a jó hús, és lesz bőven elég fehérje."
7. Vegán vagyok, nem tudok húst zabálni hússal… de kössz a tippet…
6. Köszi szépen ;) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!