Miért lehet a fehérjepor ilyen "kristályosabb" állagú?
Figyelt kérdés
Amit most vettem, kicsit fura, látszatra kb. olyan mint a puha hó (nem, nem havat adtak el nekem :D:D). Nem olyan szokásos, mint a többi.2023. nov. 13. 21:04
1/4 anonim válasza:
A fehérjék habosodni vagy csomósodni szoktak különböző mértékben, attól függően hogy melyik gyártó mennyi csomósodásgátlót vagy épp oldódást segítő enzimet és egyebet raknak bele. Ha hagyod 1-2 percet állni sima lesz. Az sem mindegy, hogy tejsavó, növényi vagy egyéb fehérje. Mindegyiknek más az állaga. A tejsavó a legjobb, legsimább minden tekintetben. A szója, meg olyan, mintha homokot innál. Írj pontos márkát és megnevezést!
2/4 anonim válasza:
Hasonlítsd össze az összetevőket azzal a fehérjével, ami nem volt kristályos állagú. Valami eltérések kell lennie.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem folyadékban elkeverve, hanem alapból, a por olyan... :D:D
Stillmass, tejsavó izolátum: [link]
2023. nov. 14. 13:51
4/4 anonim válasza:
Ezt a márkát még nem próbáltam. Ha elfogy vegyél Pure Goldot, az ár/minőség tekintetében a legjobb, amit eddig próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!