Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Más is jobban érzi magát...

Más is jobban érzi magát közepes testzsíron?

Figyelt kérdés
Egy ideig deficitben voltam de ahh.. Jobban szeretem kalóriatöbbletben lenni mert akkor erős vagyok és szeretem érezni az erőt. Általában nehéz súly és alacsony ismétlésszámon edzem, néha néha van deload persze.
2023. nov. 7. 21:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mentalitás kérdése.

A biológia miatt alapvetően mindenki jobban érzi magát magasabb testzsíron (valahol 15% környéke egy tartható állapot mindenki számára nagy átlagban), ez egyértelmű.

De vannak olyan emberek, akik ha nem tudnak tükörbe nézni zavarja őket. Én is ilyen vagyok. Inkább leszek kisebb és gyengébb, de mentálisan nekem ez sokkal jobb, mintha fedett lennék.

2023. nov. 8. 15:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Miért, 15% már magasabbnak számít? Én 15%-ig szoktam leszálkásítani, akkor újrakezdem a tömegelést.

2023. nov. 9. 00:01
 13/15 anonim ***** válasza:

A 15 nem magas egyáltalán.

A szövegem második részét a +20% testzsírra értettem.

2023. nov. 9. 14:02
 14/15 anonim ***** válasza:
36%
Ne a tizen, huszonéves bulir!b@ncokat vegyétek alapul, egy normális nő nem azt fogja nézni, hogy neked 15, vagy 20% a testzsírod. Eszébe sem fog jutni ilyen. Nyílván, mikor már elfolyik valaki a hájtól, az senkinek nem tetszik.
2023. nov. 9. 17:24
 15/15 anonim válasza:

#11 Azt hogy ki, hány százalékon van testzsírban azt ránézésre nem lehet megmondani,mert mindenki máshogy tárolja a zsírt.Még a dexa scan se egészen pontos.

Amúgy igen, a deficit ilyen.Minimális libidó, gyengülés.

2023. nov. 9. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!