Hogyan tudok személyi edzővel edzeni teremben?
Én bementem pár csoportos órára, és amelyik edző szimpatikus volt, tetszett az órája, őt megkérdeztem, hogy vállal-e személyi edzést.
Barátom előre írt a teremnek, hogy oda szeretne járni, elmondta, hogy mik a céljai, mikor ér rá, kb mit szeretne csinálni, tudnak-e ajánlani személyi edzőt.
Mind a két módszer működött! A lényeg, hogy ha valamiért nem tetszik az edző, nem szimpatikus, nyugodtan lépj tovább egy másik edzőhöz. Ne érezd úgy, hogy "kötelességed" most már végleg hozzá járni. Ne félj váltani.
Az edzoterem oldalan vagy facebook oldalan lehet ott vannak hogy kik az edzok es elobb keresd meg oket.
Az is opcio ha besetalsz a terembe es megkerdezed a pultost hogy tud e edzot ajanlani es kit es kersz egy elerhetoseget.
A helyedben csa akkor vennem meg a kondiberletet ha tuti van abban a teremben egy jo edzo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!