Minden edzés után lesz izomlázam?
Figyelt kérdés
szoval most kezdtem edzeni, de mar az elso labedzes utan (upper - lowert csinalok 4x a heten ) alig birtam labra allni, az lenne a kerdesem hogy az eleje ilyen rossz csak az elején lesz, vagy mindig ilyen lesz?2023. szept. 22. 20:25
1/3 anonim válasza:
Az első hetek ilyenek, aztán már csak ritkán lesz izomlázad.
2/3 anonim válasza:
Hamar elmúlik, ha van egy következetes edzésterved és nem heti egyszer edzel egy izmot hanem többször (ami optimális) akkor semmi vagy nagyon minimális izomlázad lesz. Utána ha kihagysz és újrakezded akkor megint lesz.
3/3 anonim válasza:
Nekem az első edzésem után olyan izomlázam volt, hogy kinyújtani nem tudtam szó szerint a karomat.. Bár én egyből a mély vízbe ugrottam és nem fokozatosan építettem a dolgokat.
Később elmentem edzőterembe is, és az első upper nap után megfordulni is alig tudtam. :D
Azóta nincs / nagyon ritkán / nagyon enyhe izomlázaim vannak csak. Olyankor erősebb, ha kimarad pár hét sérülés miatt. Bal oldalt egy jó ideig nem tudtam terhelni a lábamat, majd sikerült kb 3-4 hónap után találnom egy gépet, ahol nem fáj és terhelhetem. Másnap a bal lábamra alig tudtam lépni, annyira izomlázam volt. Szóval, egy idő után hozzá fogsz szokni. Az izomláz pedig nem szükséges, nem ezen múlik az edzésed hatékonysága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!