Milyen “kigyúrtságtól” , hány hónap edzés után
kezdtetek ujjatlan trikót, atlétát hordani nyáron?
1/13 A kérdező kommentje:
Ja, és milyen típusút? Ami csak simán ujjatlan és olyan a nyaka, mint egy pólónak, vagy aminek mélyebb a nyaka és a mell felső része is látszik benne?
Otthon mindig azt hordok nyáron.
Ha nem otthon vagyok, akkor meg polót veszek, ujjatlant nem hordok, még 40 fokban sem.
2023. szept. 2. 09:52
Én nem vagyok oda a trikókért szval vagy pólóban vagyok vagy póló nékül a strandon(vagy otthon)
Ha valaki szeretne akkor sztem 1 év rendes edzés után már nem vagy annyira pálcika és simán tudsz hordani ha akarsz.
De ha vennék akkor olyat aminek a nyaka egy kb 5cm vel lejjebb van mint egy pólónak.
Ami szerintem kifejezetten vicces mikor edzőterembe valaki olyat vesz fel ami kb a mellbimbójáig ér.
2023. szept. 2. 10:03
Szerintem nem kell kigyúrtnak lenned egy atlétatrikó hordásához.Nyîlván jobb,ha atletikusabb a kinézet,de senki sem fog kinézni miatta.Utcára is rendben vwn,főleg ilyen nyári időben,ami most van.
2023. szept. 2. 10:55
nem tudom én 12 éve edzek,de nem hordok atlétát sehova,nincsenek ilyen nárcisztikus fétiseim
2023. szept. 2. 14:25
Én fél év edzés után kezdzem ujjatlant hordani az utcán is
Ha nem vagy kövér és a hónaljad bprotválva van nyugodtan hordhatod
Sok vékony srácon is látni
2023. szept. 2. 15:03
pacsi annak aki lepontozott✌️
miért baj ha valaki nem azért edz hogy másnak mutogassa magát?
2023. szept. 2. 15:15
8/13 A kérdező kommentje:
4: Jó, persze, mindenki azt vesz fel, amit akar, de azért ilyen pálcikakarokkal, vagy akár egy pókhassal eléggé komikusan néz ki valaki atlétában.
pálcika karokkal és pókhassal csak nagykabátban nem fognak hülyén kinézni, szóval mindegy. Amúgy én se szeretek trikóban mászkálni, még otthon se, csak teremben.
2023. szept. 2. 17:00
Nagyon ritka hogy trikot veszek utcara pedig versenyeket nyertem. Sot azota meg ritkabban.. nem birom a sok bamulo embert es hogy mindenki felhozza allandoan, arrol kerdezget es megalapozza azt hogy bannak/beszelnek velem. Inkabb oversized cuccokba jarok igy masrol is lehet beszelni, nem veszik gizdaskodasnak, nem az alapjan itelnek meg.
2023. szept. 4. 16:07
Kapcsolódó kérdések: