Hogyan edzek erőre?
Figyelt kérdés
Tudom kicsit furán hangzik, de hogyan lehet? Most akkor kevés sorozat nagy súlyal, vagy több sorozat kisebb súlyal? Ja és azt szokták mondani hogy abban leszel erős amire éppen edzel, tehát ha pl kondizol akkor nem leszel bivaly erős favágásban. Akkor küzdősportra hogyan edzek? Egyébként elkezdtem kb egy fél éve saját testsúlyal edzeni, kezdetben nem ment egy tolódzkodás sem most már javul de még így is csak 5 megy és az se valami nagyom szabályosan, a húzodszkodás meg egyáltalán nem megy. Ha ezt a kettőt megtanulnám és sokat csinálnám az hatékony lenne erő szempontjából? Mert akkor arra is gondoltam hogy súlyokkal rá edzenék azokra az izomcsoportokra ami ezekhez kell, és így talán menne utána. Sajnálom a sok kérdést, de ezek nem hagytak nyugodni és nem nagyon tudom mit tegyek a fejlődésemért. A válaszokat viszont nagyon szépen köszönöm előre is, ha trollok írnak az sem nagyom zavar, max nem válaszolok rá, szóval csak bátran írjatok kérlek.2023. aug. 26. 21:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!