Szerintetek ez a csaj kövér? (képpel)
Figyelt kérdés
Kb. így (kicsit több definíció mindenhol, kicsivel kevesebb testzsír) nézek ki, a doki azt írta a lapomra, hogy "krónikus elhízás". Én nem gondoltam volna, max. túlsúlyosnak gondoltam magam, most eléggé el vagyok keseredve. (Ez a kép már szerepelt egy másik kérdésemnél, szóval ha már láttad, nem kell meglepődni:), van átjárás a kategóriák között azt hiszem)
2023. aug. 24. 14:34
11/17 anonim válasza:
Édesanyám kövérebb, de az unokahugom is.
12/17 anonim válasza:
Ember, te láttál már kövér nőt?
De nem baj, mindjárt jönnek a 60 kilós ropi gyerekek, és megmagyarázzák, hogy ez milyen kövér. Szánalom, hogy mivé lett a világ...
13/17 anonim válasza:
Nem kover. M-es ruhameret. Eleg vekony az egeszseghez es eleg zdir van rajta egy hyerek egeszseges kihordasahoz. Tokeletesen optimalis a testzsirszazaleka.
15/17 hosszúhajú válasza:
kövér???????????? hova megyünk már könyörgöm??? akkor a világon majdnem minden ember kövér. - ha belegondolunk a legtöbb ember ilyesmi vagy ennél több. eszem megáll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!