Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Párommal beszélgettünk róla,...

Párommal beszélgettünk róla, hogy mi lehet az oka annak, hogy most alábbhagyott a lelkesedésünk az edzéssel, diétával kapcsolatban. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Évekig nagyon komolyan vettük, odafigyeltünk és most talán kicsit beleuntunk. De nyilván a kinézetünk miatt nem szeretnénk abbahagyni, csak jó lenne, ha valahonnan tudnánk újra motiválódni.

Nagyon szeretünk enni ez a legnagyobb baj és nagyon gáz, hogy nincs annyi önkontroll, hogy megálljunk.

Kérlek segítsetek, hogyan tudnánk ezen javítani és ne csak azzal, hogy akarat, mert tudom ez milyen, voltam versenyző is, a párom is komoly szinten nyomja, de most pont ezt az akaratot kellene helyreállítani.

2023. júl. 29. 06:47
 1/6 anonim válasza:
0%
rohadt unalmas lehet így élni, nem csoda h elegetek lett belőle.
2023. júl. 29. 07:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Valóban nem a legizgalmasabb sport, az tény. De mi szeretjük, csak most kicsit elveszett az akaraterőnk.
2023. júl. 29. 09:15
 3/6 anonim ***** válasza:

edzeni sincs kedvetek, vagy csak a kajálás betartásával vannak gondok?

ha csak a táplálkozás a gond akkor engedjétek kicsit el a gyeplőt pár hétig aztán könnyebb lesz megállni.

ha az edzéshez sincs kedv, az már nagyobb baj, akkor ez nem a ti sportotok.

keressetek olyan sportot amit szerettek végezni

2023. júl. 29. 09:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Most egy ideje az edzéshez se olyan szinten ahogy kellene. Nekem amúgy előfordul pár évente, hogy megunok egy sportot és váltok, de a külsőm miatt a kondit nem szeretném leváltani.
2023. júl. 29. 09:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor egy ideig hanyagoljátok.

Amúgy meg, nem élvezi kell, ez nem szex :D:D:D

Hanem csinálni kell, az egészségetekért.

2023. júl. 29. 14:23
 6/6 anonim ***** válasza:
én is unok de nyomom,illetve neha ráunok inkabb ugy mondom,nem keresek semmi motivaciot meg ilyen fas.zság lemegyek mert rosszul erzem magam ha nem,de unok kozben csak megszoktam.Aztán jon valami majd es ujra ráfeszulok.Ez ilyen hullámvölgyes dolog
2023. júl. 29. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!