Csak nekem fordul ki a belem az ilyen pacsmagolástól?
Figyelt kérdés
Testépítő mutatta hogy tojások, zabpehely, bele mogyoróvaj vagy cukormentes csokikrém meg fehérjepor. Kipróbáltam és valami kegyetlen sz'r. Én inkább eszem ami elém kerül, és az általában gazdag fehérjében, toros káposztát is megeszem akár kenyérrel. Ha már eszem valamit legyen valami íz élmény, ezt a nagy fanatikusságot a megélhetési sportolók nyomják akiknek se dolgozni nem kell csak edzenek, esznek meg alszanak.2023. júl. 29. 01:17
1/7 anonim válasza:
Tömegeléskor mehet a normális kaja dögivel, de a fehérjére figyelj azért! Amúgy én is hányok a száraz csirkerizstől meg a többi mosléktól de diétában le kell erőltetni.
2/7 Zizizabalo válasza:
Hihetetlen, hogy emberek így le vannak maradva, és '90-es években élnek.
Nyilván az is egy szempont lehet profiknál színpad előtti forma időzítésnél, hogy semmilyen fűszert ne használjanak, ami rosszul befolyásolhatja a fizikumukat, ehhez nem értek annyira.
Általánosságban viszont annyi, hogy nem érdemes túl zsírosan étkezni, elegendő fehérje mellett kell szénhidrátokat fogyasztani, megfelelő rostokkal, és mindezt nem egyoldalúan.
Azt meg ki gondolja még mindig, hogy a nyamvadt tetves csirkét beton keményre meg szárazra kell elkészíteni? Valami gyúrós Jóska aki nem tudott főzni, így csinálta, azóta is másolja a sok agyalágyult.
3/7 A kérdező kommentje:
Nyugati tartalmak azt javasolják hogy aki nem bír annyit enni és nehezen kerül kalória többletbe az emelje meg a zsírbevitelét és válaszon zsírosabb ételeket, ennyi.
2023. júl. 29. 05:12
4/7 anonim válasza:
Ettuk egy par evig minden reggel. 2p alatt kesz es ugyanannyi megenni. Meglehet csinalni jol de az masodlagos. Hobbi szinten tok mind1.. de ha 4-500cht meg kell enned minnel tisztabban akkor jol jon.
5/7 anonim válasza:
A tojás lehet hogy nem a legjobb bele :D
6/7 anonim válasza:
Nem kell megenni 400-500 ch-t ha nem egy profi testépítő. Naturálban tömegeléskor is a kalória számít csak, még a fehérjét érdemes számolni de h te zsírból vagy ch-ból viszel be többet az tök mindegy, lényeg h meglegyen az x kaloriad. Ugyanolyan jó formad lesz alacsonyabb ch-val és magasabb zsírral.
7/7 anonim válasza:
Irtam h hobbi szinten mind1.. Nem kell profinak lenni ahhoz, eleg ha vki versenyzik vagy komolyak a celjai es nehezen hizo tipus. Akkor hasznos, gyors.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!