Naturál “testépítésnek” mi az értelme tulajdonképpen?
jobb lessz az állóképessége, izmosabb is lesz. Na meg valaki élvezi ezt. stb millió oka lehet. Egyébként jobban is néz ki az ember úgy.
A koxolásnak megfizeted az árát. Nem is kicsit. És itt nem anyagiakról beszélek.
Ahogy írják páran
Naturálon ha rendesen étkezel pihensz és figyelsz a fehérjebevitelre meg szorgosan edzel úgy nagyon jó fizikumot kiépíthesz magadnak
Nyilván nem fogsz egy koxossal versenyre kelni de ahogy írják jobban fogsz kinézni a 90%-nál
És akármit is mondunk máshogy néznek egy izmos mellű széles válló vastag karú emberre mint egy sörhasú cingár lábú emberre
13
Igen de ehhez a kondinak kell élned, teljesen rá kell áldoznod az egész időd.
Azért a kis izmokért meg hát…megértem ha valaki inkább koxol, jobban izmosodik edzés nélkül mint a naturálok edzés mellett, ehetnek amit akarnak, kimehetnek bulizni, sörözni, nem fog katabolizálni az izomzatuk.
Nem tudom kérdező miért gondolod hogy akkor csak a kondinak élhetsz
Én is ugyanúgy élek társasági életet eljjtok mindenhova dolgozok háztartást vezetek stb
És nasizok is neha
Nyilván nem vágok be minden nap 15 kiló nápolyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!