Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Használtok parfümöt edzéshez?

Használtok parfümöt edzéshez?

Figyelt kérdés

Én alapvetően nem gondoltam, hogy kellene, de újabban annyi a büdös ember (vagy a ruhája, nem tudom) , hogy gyakran szó szerint a hányinger kerülget még méterekről is tőlük.

Tegnap ezért befújtam magam és így viszont a saját parfümömön kívül szerencsére semmi mást nem éreztem.

Ti hogy vagytok ezzel?

2023. júl. 26. 12:41
 1/8 A kérdező kommentje:
A kérdés nyilván edzőteremre vonatkozik.
2023. júl. 26. 12:41
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

"Használtok parfümöt edzéshez?"

Nem, én szigorúan a saját testszagomat használom védekezésként.

2023. júl. 26. 13:04
 3/8 anonim ***** válasza:
50%

"mint egy 3 hetes vizihullának?"

Nem, hanem mint egy vízihullának.

2023. júl. 26. 13:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha délután megyek akkor reggelről van rajtam, de egyébként nem szoktam. Felesleges, mert leizzadod, a testszagot pedig nem fedi el.
2023. júl. 26. 14:34
 5/8 anonim ***** válasza:
edzéshez nem
2023. júl. 26. 15:54
 6/8 A kérdező kommentje:
4: Én nem a saját testszagom miatt fújtam, hanem hogy ne érezzem némely ember penetráns dögszagát.
2023. júl. 26. 18:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően ápolt vagyok, mindig figyelek a zuhanyzásra, stift, parfüm stb.

Munkahely miatt mindig van olyan időszak amikor stresszesebb vagyok a kelleténél egy huzamosabb ideig, és akkor előfordul a stressz izzadás, ami 2-4 napig tart. Ilyenkor mindegy mit teszek, akkor is minimálisan érzem én is magamon, hogy büdi vagyok.

Nem tudhatod ki mi miatt az.

Egyébként az l-carnitin is okozhat ilyet

2023. júl. 26. 19:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem, csak deot használok. Szvsz az sem jobb, ha valaki telefujkalja magat parfummel. Te lehet nem erzed magadon, de ugyanaz a kategoria. Budos meg eros, mint az izzadtsagszag :D
2023. júl. 28. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!