Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Munka mellet hogyan tudnám...

Munka mellet hogyan tudnám megoldani az edzést, normális kaját?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azért írok ide mert, szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet munka mellet edzeni! Amit tudni kell rólam! Kb egész nap rohangálok egy borászatnál dolgozom! Napi 15-25ezer lépést mutat a telom! 181 cm vagyok, 64kg és arányában azért izmos! Viszont én tovább szeretném magam fejleszteni testileg. Kérdésem az, hogy ti/mások hogyan tudjátok megoldani azt, hogy munka után tudjatok menni edzeni, kaját tartani! + ( picit anyagilag tartok ) mert amennyit 1 nap ezek a paraméterek mellet megtudok enni az nagyon sok...S én finanszirozom a kaját! Sokat eszem- de napi mozgás mellet el is égetem...Mennyit kéne egyek akkor, hogyha munka mellet sikerül elmennem edzeni, + tartani a kaját is ?

2023. júl. 19. 20:33
 1/6 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Sokan vagyunk így edz munka előtt vagy után vagy szabad napjaidon az evést is meg lehet oldani
2023. júl. 19. 20:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted másnak nincsen munkahelye?
2023. júl. 19. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

"Munka mellet hogyan tudnám megoldani az edzést, normális kaját?"

Szerinted mi nem munka, család, gyerek, háztartás, ügyintézés, elintéznivalók, napi teendők, napi problémák mellett, önálló keresetből oldjuk meg az edzést és a sporttáplálkozást?

"Mennyit kéne egyek akkor, hogyha munka mellet sikerül elmennem edzeni"

Nulla adat és információ alapján mondanunk kéne konkrét kalóriát, konkrét makrotápanyagokat?

2023. júl. 19. 21:31
 4/6 anonim ***** válasza:
88%

Hacsak nem diák valaki, mindenkinek van munkája és mindenkinek időt kell szorítani a dologra. Nem egyszerű mert alkalmanként kb 2 óra (ebbe bent van az odajutás, átöltözés, edzés stb) és elszántság kell ahhoz hogy legalább 2-3x elmenjen az ember. Munka előtt elmegyek és edzek, semmi varázslat nincs benne.

181 cm re 63kg inkább csak szálkás lehet, nem izmos. 15000 lépés nem rossz, de kalóriában az nem olyan rettentő sok. 1-1 edzés pedig kb 3-400 kalória körül lehet max.

Kajaköltséged több lesz, de ha főzöl magadra akkor nem olyan vészes. Sztem kb 20-30%% al fog a kajád többe kerülni.

Odafigyelni szerintem nem egy nagy dolog. Az elején mindenképp fontos követni hogy mennyi kalóriát és fehérjét viszel be, de később kb tudni fogod fejből.

Az hogy mennyit egyél azt neked kell kitapasztalnod, ez még ugyanolyan magasságú, súlyú és életvitelű embernél is változik. Nekem pl kalóriakalkulátorok azt írják hogy 3400 körül kéne bevinnem, de a valóságban 2700 elég ahhoz hogy kalória pluszban legyek, pedig elég aktív életet élek.

2023. júl. 19. 23:59
 5/6 anonim ***** válasza:
61%
300-400 kcal egy sulyzos edzes? Ugyan már, kezdő jó ha eléget tisztán 150 kcalt, aki rutinosabb az 250-et.
2023. júl. 20. 00:17
 6/6 anonim ***** válasza:

3#

Egy keményebb lábnap is max 250 kalória. A súlyzós edzést ne kalóriaégetésnek használjuk..

"15000 lépés nem rossz, de kalóriában az nem olyan rettentő sok."

Pedig 15.000 lépés 2 óra séta, távolságra pedig 10+km, 500-600 kalóriát ezzel minimum eléget, ami egyáltalán nem rossz..

Kérdező:

Ez sajnos ilyen. Én eddig tanultam, nem volt más dolgom minthogy iskolába jártam és utána elmentem edzeni.

Hamarosan munkába állok, és annyi különbség lesz, hogy kicsit átalakítottam a felosztásom, de munka mellett is heti 4-5 edzés meglesz.

Arra van ideje az embernek, amire szeretne időt fordítani. Ha nagyon akarod az edzést és szereted, akkor este 10 órakor is lefogsz menni edzeni. Ha pedig csak nyűgnek érzed, akkor kifogásokat fogsz keresni, ez ilyen.

2023. júl. 20. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!