Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen paraméterei lehetnek...

Milyen paraméterei lehetnek egy ilyen alkatú nőnek?

Figyelt kérdés

[link]

(direkt képet linkeltem, az ezen a képen látható fizikuma érdekel).

Tippre hány kiló lehet? És mennyi kalória kell sport mellett egy ilyen alak fenntartásához, szálkásításához, tömegnöveléséhez?

Tudom, hogy ez sokmindentől függ, de tippre/papírforma szerint.

2023. júl. 18. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
Ez már nem nő. Nő volt egykoron, de bedőlt a sok marhaságnak. Így ő most egy hibrid, igencsak elcseszett formában. Ha így akarnák te is kinézni, akkor inkább eredj pszichogushoz.
2023. júl. 18. 15:40
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Csak tippelni tudok mert nem tudom hány cm magas lehet. A képek alapján talán 165 cm lehet. Akkor szerintem kb 58-63 kg között mozoghat a súlya. Paramétereit is csak tippelni tudom kb 98-65-98 de tényleg csak tipp. Látszik, hogy nagyon sok munkája van ebben a testalkatban, izmos, nincs rajta zsír
2023. júl. 18. 17:28
 3/9 Zizizabalo ***** válasza:
45%
Nem értem miért van lepontozva az egyes, hiszen nagy valószínűséggel ennek a csajnak magasabb a tesztoszteron szintje, mint egy átlagos hobbigyúrós férfinak, kizárt hogy ne használt volna szteroidokat. Alapvetően nem zavar ha diszkréten meg van csinálva egy csajnak a melle, de ez nem olyan.
2023. júl. 18. 17:31
 4/9 anonim válasza:
100%
#2: Egy 60 kilós nő nem így néz ki.. még ha nem lenne izmos, akkor is kisebb lenne 60 kilóval, de az izom sokkal többet nyom. 65 minimum van, de szerintem inkább 70 körüli/közeli.
2023. júl. 18. 17:38
 5/9 anonim ***** válasza:
4%

Istenem, bárcsak a lottón lenne ekkora szerencsém. Annyira biztos voltam benne, hogy valami tacskórövid lábú, fatörzs combú kertitörpe lesz a képen. És lám.

"Csak tippelni tudok mert nem tudom hány cm magas lehet. A képek alapján talán 165 cm lehet. "

Van az 145 is, ha nagyon nagylelkűen kerekítünk felfelé. :D Kertitörpe.

2023. júl. 18. 17:57
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
#1, #3 hülyeségeket beszél, ennél sokkal izmosabb lányok is vannak naturálon. Itt ami nem neturál az a melle, de az látszik messziről. 70 kiló körül van tippre
2023. júl. 18. 18:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó kis izmos nőcske, kb 70 kg, mivel vannak szép izmai.
2023. júl. 18. 21:19
 8/9 anonim válasza:
Valamelyik képéhez írta, hogy 70 kiló, és egy 160 centis ismertebb nővel egymagas.
2023. júl. 26. 21:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Agyon vannak szerkesztve a képei
2023. júl. 27. 10:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!