Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan kezdjek neki?

Hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 16 eves vagyok es 46 kg 162 cm. Eleg vekony vagyok de nagyon szeretnek gymbe jarmi es ugy edzeni hogy nagyobb sulyokat is felhasznalok alatta. Az lenne a kerdesem hogy szerintetek ilyen vekonyan egyaltalan bele ae vagjak vagy valahogy probaljak meg eloszor 50 kg felhizni? Elso sorban a szakertoket es az ilyen tapasztalattal rendelkezoket kerdezem , viszont nagyon szivesen fogadok barkitol is tanacsot. Egyebkent fenekre es combra szeretnek edzeni:)! (Elsosorban) Kicsit felek hogyha elkezdek edzeni akkor lefogynek ezert vagyok tamacstalan. valamit nem tudom milyen nehezsegu sulyokat birnek egyaltalan emeleni.

Ennyi igazabol.Elore is koszonom a valaszokat legyen szep napotok!

2023. jún. 21. 17:10
 1/2 anonim ***** válasza:

"ilyen vekonyan egyaltalan bele ae vagjak vagy valahogy probaljak meg eloszor 50 kg felhizni?"

Szerinted mi fog változni akkor, ha 46 kiló helyett 50 kiló leszel? Semmi. Nyilván vágj bele, ha ez a sportág vonz.

"felek hogyha elkezdek edzeni akkor lefogynek"

Ezért kell megismerkedni a kalóriaszámolás fogalmával. Ne legyél kalóriadeficitben, és akkor nem fogsz fogyni. Esetedben nyilván tartós kalóriatöbbletre lenne szükség. Nézd meg ezt a videót, és merülj el az edzés és a táplálkozás alapjaiban, mert sajnos az ilyen videóknál jobban a nulláról senki nem fog tudni téged megtanítani a sport és az étkezés elméletére kommentben, pláne nem ingyen:

https://www.youtube.com/watch?v=OYiwPH6pWHw&t

2023. jún. 21. 17:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Nyugodtan állj neki edzeni, önmagában hízni felesleges. Nem fogysz az edzéssel ha eleget eszel mellé (elég kalória).

Mindegy milyen az erőszinted, mindenki volt kezdő.

2023. jún. 22. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!