Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tejsavó koncentrátumrol mi a...

Tejsavó koncentrátumrol mi a véleményetek?....

Figyelt kérdés
2023. jún. 18. 12:09
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Mi legyen a véleményük egy élelmiszerről? Neked mi a véleményed a pulykamellről?
2023. jún. 18. 12:12
 2/7 anonim ***** válasza:
42%
Pontosabban nem élelmiszer, hanem táplálék kiegészítő.
2023. jún. 18. 13:16
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Vaníliás ízesítésben finom.
2023. jún. 18. 13:43
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
csicskaság
2023. jún. 18. 15:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi a véleményed a csípős paprikakrémről?
2023. jún. 19. 05:48
 6/7 anonim válasza:
Ne fogyassz semmiféle tejterméket. Tinédzserkorban kezd eltűnni a testedből a tejfehérjét megemésztő enzim. Lassan, fokozatosan tűnik el. Észre sem lehet venni máshogy, csak a tüneteiből. A megemésztetlen fehérje fölhalmozódik a testedben, ez mérgező és büdös is. Máris megvan a tinédzserek büdösödésének az (egyik) oka! Későbbi életszakaszodban (huszonévesen, harmincas éveidben vagy még idősebb korban) a tejtejtermékek fogyasztása ízületi-, alvás-, és emésztőrendszeri gondokat is okozna, ha nem hagynád abba a fogyasztásukat.
2023. jún. 25. 09:28
 7/7 anonim ***** válasza:

6#-nak ellentmondanék. 50 éve napi 3x2,5 dl a tejfogyasztásom. És nincs semmi bajom. Büdös sem vagyok, az izzadságom sem az. Nincs bajom sem a tejtől, sem a benne lévő cukortól, mert 4 kiskanál cukorral iszom, sem a kakaóportól. Hidegen kevert kakaóként szeretem. A legzsírosabb tejet szeretem, és néha feldobom egy kis kefírrel, tejszínnel vagy vajjal !! is.(Vajjal nagyon finom, de kicsit macerás az elkészítése, mert nagyon sokáig kell keverni hogy ne ússzon a tetején.) Se kövér nem vagyok, se cukorbeteg, se laktózérzékeny. Jól alszom, semmi baja az izületeimnek pedig vagy húsz éven át télen a fagyban is kerékpárral jártam dolgozni 5 km-re. A gyomrom is rendben, csak azt nem emészti meg, amit nem nyelek le.

5#-ös hozzászólásáról eszembe jutott, hogy csipős Piros Arannyal még nem ittam kakaót. Érdekességként kipróbáltam. Nem olyan finom, mint vajjal, de iható. Ezek után csili cseppekkel is próbáltam. A tej kicsit tompítja a csipősségét.

Egyféle képpen nem tudom meginni a tejet, mert undorító íze van, felforralva!

2023. jún. 28. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!