Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Léteznek olyan egyedek, akik...

Ultraboy kérdése:

Léteznek olyan egyedek, akik csak és kizárólag karra edzenek?

Figyelt kérdés
Tehát csak a bicepszet és tricepszet edzik semmi mást? :D
2023. máj. 20. 08:06
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Szkander versenyzőknél előfordulnak hasonló esetek, de egyébként gyúrósoknál nem hinném. Olyan van, aki csak felsőtestre edz, lábra nem, ugye ez tipikus eset sajnos. Olyan is gyakori még mindig, aki minden nap mell-bicepsz, a hát, a váll, és a többi testrész meg csak úgy van. Viszont én olyannal még nem találkoztam a valóságban, aki csak bicó-trinyó. Nem lenne túl praktikus, se túl látványos. Naturál átlag genetikával pont a kar az, amit utoljára fogsz tudni látványosra, "tömegesre" feledzeni, hiszen anatómiailag kis izmok alkotják, rövid eredés-tapadás távolsággal, ellentétben mondjuk a mellel, a háttal, a combbal.
2023. máj. 20. 08:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Kérdezett itt múltkor valaki, aki 4-4 gyakorlatot csinál bicepszre, tricepszre, szóval vannak fura elgondolások.
2023. máj. 20. 09:19
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

Igen

Etnikumukat inkabb nem írom le mert jaj rasszizmus.

2023. máj. 20. 10:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Van egy arc akit én még csak mell-bicepszezni láttam, de ez a kettő legalább tényleg jól megy neki.
2023. máj. 20. 10:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt két osztálytársam, akik mindig mell-bicepsz-tricepsz edzést csináltak. Még hát-vállazni sem látta őket senki. A lábedzés ismeretlen fogalom volt számukra. Viccesen néztek ki.😆
2023. máj. 20. 11:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Van persze.Félnótasok mindig is voltak és lesznek.

Viccesen tud kinézni.

Ha van képszerkesztő programod maris jókat lehet röhögni.Odaillesztesz egy fejlettebb kart a torzóhoz.

A szomorú hogy lehet ilyet látni is.Nem sűrűn de emlékszem tavaly nyáron a tescóból jött ki egy tizenéves ki nyápic vatagabb karokkal.

Ezek azok az 1 szezonos kis szerencsétlenek.Bedobnak valami jó kis cuccot nyárra.Elég csak karra edzeni majd jönnek a nők!!

:DD

2023. máj. 21. 09:48
 7/7 anonim válasza:

Én vívtam versenyszerűen évekig aminek (és a genetikámnak) hála deréktól lefele szépen izmos voltam, viszont felsőtestem ilyen elmegy kategória volt, de a karom az nagyon durván átlag alatti volt, egyáltalán nem illett a testemhez.

Szóval én egyetem alatt nem komolyabb szinten, de otthon csak karra edzegettem (bicepsz, tricepsz és váll), mert egyszerűen nem volt, meg fekvőket csináltam és 1.5 év után kezdtem el edzőterembe menni ahol másra is elkezdeni edzeni.

Valószínüleg nem rám gondoltál a kérdésedben, de sajnos teljesen normális okokkal is lehet valaki csak karra edző személy:D

2023. máj. 21. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!