Kamionra milyen súlyokat vigyek magammal amivel teljes testem megtudom edzeni?
Figyelt kérdés
2023. máj. 16. 08:52
2/12 A kérdező kommentje:
:D :D
2023. máj. 16. 09:03
3/12 anonim válasza:
Azokat a súlyokat, amik elegendő terhelést és intenzitást biztosítanak ahhoz, hogy leedz velük. Nyilván nem ugyanazzal a súllyal fogsz oldalemelni és fekvenyomni.
4/12 anonim válasza:
hát passz. attól függ mekkora súlyokkal dolgozol.
de amúgy ezt hogy kell elképzelni? felpakolhatod a rakomány mellé a cuccaidat? van egyáltalán annyi hely?
5/12 A kérdező kommentje:
Siman van hely! Bicajt is viszek magammal sokszor :D
2023. máj. 16. 09:23
6/12 anonim válasza:
hát akkor vigyél annyit amennyi kell
de nem lenne egyszerűbb megállni egy konditeremnél?
7/12 A kérdező kommentje:
dehogy is, nem olyan utvonalakon megyek ahol van terem, és sok helyre 40tonnával nem lehet bemenni, ki vagyunk sok helyről tiltva
2023. máj. 16. 10:25
8/12 anonim válasza:
Annyi súlyt vigyél magaddal, amennyi a te hatékony edzésedhez elegendő. Honnan tudjuk, hogy ez hány kiló pontosan?
9/12 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy én se tudom,mert most kezdeném az edzést csak el :D
2023. máj. 16. 10:30
10/12 anonim válasza:
Ha te se tudod, akkor mi honnan tudjuk? Tapasztald ki, hogy a különböző gyakorlatokban mekkora az a súly, amivel szabályosan végre tudsz hajtani 8-12 ismétlést bukás közeli intenzitással, aztán az alapján vidd magaddal a súlyokat. Nyilván egy kezdő számára ezen tapasztalat megszerzése hosszú idő tud lenni. Plusz ismerkedj meg a progresszív túlterhelés fogalmával, mert félő, hogy nem sok fogalmad van az edzésprogramozásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!